به گزارش خبرنگار شانا، مرضیه شاهدایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، امروز (شنبه، 17 مهرماه) در حاشیه امضای تفاهمنامه میان این شرکت و شرکت سوجیتس ژاپن در جمع خبرنگاران گفت: یکی از اولویتهای ما در صنعت پتروشیمی استفاده از گاز طبیعی و بهرهگیری هرچه بیشتر از فناوریهای بومی است.
وی افزود: شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران درصدد است طرح تبدیل فرآیند متانول به پروپیلن را با استفاده از سرمایه گذاری خارجی اجرایی کند، البته شرکت پژوهش و فناوری شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم اکنون به چنین دانشی دست یافته است.
شاهدایی تصریح کرد: در پی بهبود روابط ایران با شرکتهای بینالمللی، شرکت سوجیتس آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در فرآیند تبدیل متانول به پروپیلن (MTP) و طرح تبدیل گاز به پروپیلن (GTPP) اعلام کرد و بهزودی تفاهمنامه امضا شده، اجرایی خواهد شد.
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی عنوان کرد: با توجه به این که منابع گازی فراوانی در کشور وجود دارد، اجرای پروژه فرآیند تبدیل متانول به پروپیلن طرح بزرگی به شمار می آید و این موضوع و اجرای آن یکی از سیاستهای اصلی وزارت نفت است.
وی گفت: در صورتی که این طرح برآورد اقتصادی و فنی برای سرمایه گذار خارجی از جمله شرکت سوجیتس داشته باشد و نیاز آن را برآورده کند، در عسلویه اجرایی خواهد شد.
شاهدایی در ادامه به موضوع مذاکره شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با شرکتهای آلمانی اشاره کرد و افزود: شرکتهای بسیاری از آلمان خواهان همکاری و سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی ایران هستند که امیدواریم با برطرف شدن مشکلات و موانع بانکی میان 2 طرف، سرمایه گذاری شرکتهای آلمانی افزایش یابد.
شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران و شرکت سوجیتس ژاپن، بعدظهر امروز (شنبه، 17 مهرماه) برای بررسی اجرای پروژه فرآیند متانول به پروپیلن تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
شورای
اقتصاد در جلسه هشتم اردیبهشت ماه به ریاست اسحاق جهانگیری، معاون اول
رئیس جمهوری درخواستهای وزارت نفت را بررسی کرد و پس از توضیحات بیژن
زنگنه، وزیر نفت درباره ویژگیهای طرحها و نیز دلایل توجیهی، با درخواست صدور
مجوز سرمایه گذاری از محل منابع داخلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای طرح
تولید پروپیلن از متانول با هدف تولید تکنولوژی بومی موافقت کرد. پلی
پروپیلن در صنایع مختلفی از جمله خودروسازی، نساجی و ... کاربرد دارد.
بیشترین مصرف پلی پروپیلن در ساخت قطعات تزریق مورد استفاده در خودروسازی
است. مصرف قابل توجه دیگر، تولید الیاف و نخ برای بسته بندی، فرش ماشینی و موکت است؛ پروپیلن به عنوان یک الفین سبک یکی از مهمترین مواد پایه در صنعت پتروشیمی به شمار می آید. تقاضای
جهانی پلی پروپیلن در سال ٢٠٢٠، حدود ١١٠ میلیون تن خواهد بود و شیب
افزایشی تقاضای مربوط به پلی پروپیلن از دیگر پلیمرها بیشتر است.
نظر شما