متدولوژی جدید در دستور کار فاوای شرکت ملی نفت قرار گرفت

متدلوژی جدیدی با هدف بهبود اجرا و مدیریت پروژه های نرم افزاری در دستور کار مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی نفت ایران قرار گرفته است.

به گزارش شانا، احمد تولایی، مدیر فاوای شرکت ملی نفت ایران امروز (چهارشنبه، سوم آذر ماه) در نشست تخصصی نقش رویکردهای چابک (Agile) در شتاب دهی به مدیریت پروژه ها، با بیان این مطلب افزود: این متدلوژی جدید (Agile) در تجزیه و تحلیل و طراحی و ساخت سیستم های نرم افزاری استفاده می شود.

وی گفت: متاسفانه حدود نیمی از پروژه های نرم افزاری به دلیل فاصله زیاد بین اعلام نیاز کاربر تا طراحی و ساخت با شکست مواجه می شود.

به گفته تولایی، فاصله زمانی طولانی بین اعلام نیاز کاربر تا ساخت پروژه های نرم افزاری سبب ایجاد نیازهای جدید برای استفاده کننده نهایی می شود، ضمن اینکه ممکن است برداشت های متفاوتی از نیازها وجود داشته باشد که همین امر شکست پروژه های نرم افزاری را به دنبال دارد.

مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: هرچه پروژه بزرگتر باشد، احتمال شکست آن بیشتر است زیرا زمان بیشتری برای طراحی و ساخت نیازمند است.

وی با بیان اینکه استفاده از متدلوژی Agile با هدف کاهش فاصله زمانی اجرای پروژه ها در دستور کار فاوای شرکت ملی نفت ایران قرار گرفته است، افزود: در این روش طراحی و ساخت نرم افزار به تدریج صورت می گیرد و همزمان اصلاحات لازم بر روی پروژه انجام می شود.

تولایی افزود: کاهش زمان بین اعلام نیاز و طراحی و ساخت پرژوه و افزایش تعامل کاربر و مجری طرح سبب افزایش راندمان کار می شود.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از چابک در شتاب دهی به مدیریت پروژه ها به سال ۲۰۰۰ برمی گردد، افزود: در سال های اخیر به دلیل شکست ابرپروژه ها استفاده از این متدلوژی به طور جدی در دستور کار قرار گرفته است.

تولایی گفت: استفاده از متدلوژی چابک برای طراحان سیستم از اهمیت زیادی برخوردار است و برگزاری این گردهمایی و نشست تخصصی هم در راستای شفاف سازی استفاده از این روش در طراحی سیستم ها انجام شده است.

وی یادآور شد: متدلوژی چابک ریسک های عدم موفقیت را به حداقل ممکن کاهش می دهد و سیستم های ساخته شده با استفاده از این روش برای کاربر نهایی مانوس تر هستند.

تولایی اظهار امیدواری کرد که استفاده از متدلوژی چابک به زودی جایگزین روش های قبلی در تجزیه و تحلیل و طراحی و ساخت سیستم های نرم افزاری شود.  



کد خبر 273341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =