به گزارش شانا، حمیدرضا خوشایند با بیان این مطلب افزود: تعداد چاههای حفر و تکمیل شده در این مدت نسبت به دوره مشابه پارسال 19 حلقه بیشتر بوده است.
وی متراژ حفاری از ابتدای فروردین تا پایان آبان امسال را 197 هزار و 958 متر عنوان کرد و گفت: از مجموع این چاهها، 51 حلقه توسعهای توصیفی، 2 حلقه اکتشافی و 88 حلقه تعمیری بوده است.
خوشایند اظهار کرد: از شمار چاههای حفر شده شامل چاه های توسعهای توصیفی و تعمیری تکمیلی 80 حلقه در حوزه عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، 40 حلقه در گستره فعالیت شرکت مهندسی و توسعه نفت، 9 حلقه در شرکت نفت فلات قاره، پنج حلقه در شرکت نفت مناطق مرکزی، یک حلقه به سفارش مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و 6 حلقه در قالب پروژهای، حفاری و تکمیل شد که در بخش پروژهای نیز یک حلقه اکتشافی بوده است.
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری گفت: با تمهیدات بکار گرفته شده و هماهنگی و همکاری کارفرماها عملیات حفاری 37 حلقه چاه 580 روز زودتر از برنامه تعیین شده از سوی شرکتهای متقاضی به اتمام رسید که از نظر تولید زودهنگام چاه و ترخیص دستگاه حفاری ارزش اقتصادی بالایی دارد.
وی به 133 مورد جابجایی دکل حفاری در این مدت در مناطق عملیاتی خشکی اشاره کرد و افزود: در هشت ماه ابتدای امسال، یک دستگاه حفاری جدید به ناوگان شرکت افزوده شد؛ ضمن اینکه سه دکل نیز برای تعمیرات دورهای ترخیص شده و به سایت بازسازی شرکت انتقال یافته است.
شرکت ملی حفاری ایران با داشتن 75 دکل حفاری خشکی و دریایی و بالغ بر 17 هزار نیروی کارآمد و توان ارائه همزمان عملیات حفاری و خدمات جانبی تخصصی این صنعت در ردیف شرکتهای حفاری بزرگ در منطقه است و بخش وسیعی از حفاری چاههای نفت و گاز و خدمات متنوع فنی و ویژه در مناطق نفتخیز کشور را بر عهده دارد.
نظر شما