به گزارش خبرنگار شانا، جعفر توفیقی، دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و زغالسنگ معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، امروز (دوشنبه، 22 آذرماه) در ششمین همایش سالانه مهندسی نفت که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، گفت: وظیفه اصلی ما در شرایط کنونی حمایت از شرکتهای دانش بنیان است.
وی با بیان این که هم اکنون بیش از 2 هزار شرکت تولیدکننده تجهیزات صنعت نفت و گاز در کشور وجود دارد، افزود: از این تعداد تنها 170 شرکت، دانش بنیان به شمار میآیند.
توفیقی با اشاره به این که صنعت نفت و گاز بزرگترین بازارها را در اختیار خود قرار داده است، تصریح کرد: ایران در حوزه بهرهمندی از دانش نفت و گاز وضع مناسب و خوبی دارد، شرکتهای سازنده بسیاری در حوزه نفت و گاز وجود دارد و بازار مصرف وسیعی نیز شکل گرفته است.
دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری صنعت نفت، گاز و زغالسنگ معاونت علمی عنوان کرد: این ستاد از شرکتهای دانش بنیان در حوزه نفت و گاز حمایت میکند، همچنین در استان خوزستان منطقهای به نام، منطقه ویژه نفت و گاز طراحی شده که فلسفه ایجاد آن، تشکیل فضای کسب و کار برای شرکتهای دانش بنیان است.
علی وطنی، معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری نیز در این همایش با اشاره به این که بزگترین و پیچیدهترین بازار کشور، بازار صنعت نفت است، گفت: امروز فضایی ایجاد شده که وزارت نفت تنها با شرکتهای دانش بنیان موافقتنامه امضا میکند که این موضوع حمایت از این شرکتها را دوچندان کرده است.
وی با بیان این که صنعت نفت در کشور نوعی فرصت تلقی میشود، افزود: برخلاف عدهای که نفت و صنعت نفت را میکوبند، باید عنوان کرد که این صنعت نوعی فرصت برای کشور به شمار میآید، زیرا در دورههای مختلف بخشی از ارز کشور را تامین کرده است.
نظر شما