۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹
  • کد خبر: 279391
چالش‌های مهار آتش در صنعت نفت جهان

مروری بر بزرگترین حوادث نفتی خشکی نشان می‌دهد مهار آتش ناشی از نشت نفت در این میدان‌ها می‌تواند بسیار چالش برانگیز باشد.

به گزارش شانا، بزرگترین حوادث نشت نفت جهان به طور عمده ناشی از آسیب دیدگی نفتکش‌ها و سکوهای فراساحلی بوده، اما برخی از این حوادث نیز در میدان‌های خشکی روی داده‌ که حجم بالایی را به خود اختصاص داده‌اند.

بزرگترین حادثه نشت نفت در تاریخ، مربوط به چاه نفت لیکویو در ایالت کالیفرنیا در سال 1910 میلادی است. در این حادثه در مدت 18 ماه حدود 9 میلیون بشکه نفت از این میدان نشت کرد.

حادثه نشت نفت مینگبولاک که به نشت نفت دره فرگانا نیز معروف است، از دیگر حوادث بزرگ نشت نفت در خشکی است که در آن، بیش از دو میلیون بشکه نفت نشت کرد. آتش سوزی در این میدان بیش از دو ماه ادامه داشت و در نهایت نشت نفت از این میدان خود به خود متوقف شد.

آتش سوزی چاه‌های نفت کویت در جریان جنگ خلیج فارس، از دیگر حوادث بزرگ آتش سوزی میدان‌های نفت خشکی در تاریخ است. در این حادثه، نیروهای نظامی رژیم بعثی عراق، 605 تا 732 چاه نفت کویت را آتش زدند و طبق برآوردها، حدود شش میلیون بشکه نفت در آتش سوخت و یا نشت کرد. آتش سوزی در این میدان‌ها از ماه ژانویه سال 1991 میلادی آغاز شد و آتش سوزی در آخرین چاه حدود 11 ماه بعد در نوامبر همان سال مهار شد.

در میان حوادث نشت نفت فراساحلی، حادثه سکوی نفتی دیپواتر هرایزن شرکت بی پی در خلیج مکزیک، حادثه ایکستاک شرکت پیمکس در همین منطقه، مجموع حوادث نشت نفت در دلتای نیجر و حادثه نشت نفت میدان نوروز در خلیج فارس، از جمله بزرگترین حوادث به شمار می‌آیند.

کد خبر 279391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =