حمید قاسمی دهچشمه در گفتوگو با خبرنگار شانا گفت: با اجرای این طرح سهم سوخت سیانجی در سبد سوخت خودروها 13 درصد افزایش مییابد و از 20.5 میلیون مترمکعب کنونی به 23.1 میلیون مترمکعب میرسد.
وی از جمله مزایای این طرح، به کاهش مصرف گازوئیل در کشور، بهصرفه بودن سوخت سیانجی و کاهش هزینههای کامیونداران و آثار زیستمحیطی جایگزین سوخت پاک با فرآورده گازوئیل اشاره کرد.
قاسمی با اشاره به مدت زمان 2 ساله اجرای این طرح گفت: مصرف سوخت خودروهای دیزلی براساس فناوری متفاوت است، اما میانگین صرفهجویی حاصل از این طرح در انواع خودروهای دیزلی 50 درصد خواهد بود.
وی با تاکید بر کاهش 6 درصدی مصرف گازوئیل کشور با جایگزینی سوخت پاک در این خودروها افزود: در صورت تصویب این طرح که با مشارکت و سرمایهگذاری بخش خصوصی انجام خواهد شد، از شیوه تبدیل سوخت خودروها به سیانجی استفاده خواهیم کرد.
قاسمی با اشاره به فعالیت حدود چهار شرکت داخلی در بحث تبدیل خودروهای دیزلی گفت: در صورت اجرای این طرح که مصوبه آن از دولت درخواست شده است، ابزارهای تشویقی و تسهیلاتی برای رانندگان این خودروها در نظر گرفته میشود.
به گزارش شانا، هم اکنون به صورت میانگین روزانه 20.5 میلیون مترمکعب گاز سیانجی در کشور به مصرف میرسد که معادل 13 درصد از سبد سوخت کشور را تشکیل میدهد.
نظر شما