به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، غلامرضا باقری دیزج در این باره گفت: شرکت پالایش نفت تبریز با حمایتها و نظارتهای کارساز و بیدریغ مراجع ذیصلاح استانی در طول سالهای اخیر همواره یکی از پیشگامان صنایع شمال غرب کشور در اجرای پروژههای زیست محیطی بوده است.
وی افزود: در پنج سال گذشته ۱۵ عنوان پروژه زیست محیطی با ۳۶۴ میلیون یورو و ۴۰۶ میلیارد ریال اعتبار در دستور کار شرکت قرار گرفته است که از این میان ۱۰ پروژه به بهرهبرداری رسیدهاند که از مهمترین آنها میتوان به پروژه بنزینسازی جدید با هدف تولید بنزین پاک، پروژه بازیافت گازهای ارسالی به مشعل و پروژه تصفیه گازوئیل با هدف تولید گازوئیل منطبق با استاندارد یورو ۵ اشاره کرد.
مدیرعامل پالایشگاه تبریز همچنین گفت: پروژه استقرار سامانه پایش برخط (آنلاین) در بهمن ماه ۹۶ به بهرهبرداری رسید و نتایج تجزیه و تحلیل خروجی دودکشها به صورت برخط به اداره کل محیط زیست استان آذربایجان شرقی ارسال میشود.
باقری دیزج افزود: طرح جامع پالایشگاه تبریز نیز با رویکرد کاهش تولید نفت کوره و افزایش تولید فرآوردههای باارزش مانند بنزین و گازوئیل پاک و منطبق با استانداردهای زیست محیطی با 6 میلیارد و 100 میلیون یورو اعتبار در دستور کار این شرکت قرار دارد.
وی تاکید کرد: پالایشگاه تبریز تا پایان امسال با ۱۲ میلیون یورو هزینه برای واردات کاتالیست، گازوئیل پاک تحویل مردم میدهد.
مدیرعامل پالایشگاه تبریز تصریح کرد: از ۳۱ دودکش پالایشگاه تبریز تنها یک دودکش مشکل دارد که برای آن نیز اقدامهایی برای جلوگیری از آلایندگی انجام شده است.
باقری دیزج همچنین با اشاره به اینکه همه پارامترهای مورد پایش در منابع انتشار این شرکت درباره پساب خروجی صددرصد منطبق با استانداردهای زیست محیطی بوده و درباره منابع ثابت انتشار (کورهها و بویلرها) میزان انطباق با استانداردهای زیست محیطی در خروجی منابع ۹۹ درصد است، گفت: بهبود مستمر با اجرای پروژههای کیفیسازی همواره در دستور کار این شرکت قرار دارد و گزارشهای زیست محیطی در دورههای معین به مراکز ذیصلاح قانونی ارسال میشود.
نظر شما