به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری، سیدعبدالله موسوی در چهلمین نشست کمیته راهبردی عملیات این شرکت که دیروز (پنجم، آذرماه) برگزار شد، بر موضوع برنامهریزی برای افزایش بازدهی عملیات حفاری تاکید کرد.
وی گفت: کارهای عملیاتی باید بر مبنای رعایت کامل استانداردهای کار حفاری و ضوابط بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) انجام شود و توجه بیشتر به برگزاری دورههای آموزشهای تخصصی و عمومی همسو با فرهنگسازی و سلامت کار، موضوعی ضروری است.
موسوی با بیان اینکه فعالیتهای عملیاتی روی دکلها باید بر اساس دستورعملهای تدوینشده باشد، اظهار کرد: در هر کاری لازم است برای پیشگیری از حوادث احتمالی، الزامهای بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) بهطور کامل رعایت و بحث آموزش نهادینه شود.
وی افزود: ماهیت کار ما عملیاتی است و این مسئولیت ایجاب میکند که بهطور مستمر روند پیشرفت و چالشها بررسی و پایش شود و با مشخصشدن علل و عوامل بروز مشکل، نسبت به رفع مشکلات که میتواند در شتاببخشی روند حفاری اثرگذار باشد در سریعترین زمان ممکن اقدام شود.
موسوی با تاکید بر فرآیندنگری و کار سیستمی در شرکت، به طراحی و تهیه نرمافزارهای تخصصی به منظور تمرکز و پایش فعالیتها و اصلاح ساختارها با هدف چابکسازی سازمان و استفاده از توانمندی علمی و تخصصی همکاران نخبه اشاره و مدیریت برنامهریزی تلفیقی را به نظارت کارشناسی بر عملکرد و فعالیتهای شرکت در بخشهای مختلف موظف کرد.
وی با اشاره به اینکه همه دستگاههای حفاری شرکت از جمله سه دکل دریایی ملکی باید به موقع بازسازی و نوسازی (اورهال) و روزآمد شود، افزود: اداره بازاریابی و همکاریهای بینالمللی شرکت باید نسبت به بازاریابی و زمینهسازی برای حضور فعال در مناقصههای داخلی و بینالمللی تلاش کند.
نظر شما