به گزارش شانا به نقل از شرکت بهینهسازی مصرف سوخت، محمدرضا فجرک، رئیس امور بهینهسازی لوازم شرکت بهینهسازی مصرف سوخت گفت: این قرارداد به منظور تهیه 200 هزار دستگاه بخاری هرمتیک هوشمند از یک میلیون دستگاه بخاری مصوب شورای اقتصاد و براساس ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر اجرایی میشود.
وی درباره نحوه تامین بقیه بخاریهای هرمتیک تا رسیدن به عدد یک میلیون دستگاه اشاره کرد و افزود: هر سال دو نوبت فراخوان عمومی برای امضای قرارداد اعطای یارانه صرفهجویی سوخت با تولیدکنندگان بخاری دودکشدار هرمتیک هوشمند بازدهی بالا براساس ضوابط و معیارهای فنی وزارت نفت برگزار خواهد شد تا زمینه رقابت سالم میان تولیدکنندگان بخاری و سرمایهگذاران عامل صرفهجویی فراهم شود.
فجرک در ادامه از راهاندازی اتاق تست برای سنجش میزان مصرف بخاریها خبر داد و گفت: شرکت بهینهسازی در نظر دارد با همکاری سازمانهای ذیصلاح نسبت به سنجش بازدهی و میزان مصرف بخاریهای گازسوز هرمتیک هوشمند بازدهی بالا اقدام کند تا بتواند از طریق تست نمونه بخاریهای تولیدکنندگان متقاضی شرکت در فراخوانها، میزان مصرف گاز طبیعی ادعا شده از سوی آن تولیدکننده را صحتسنجی کند.
وی درباره مزیتهای بخاریهای گازسوز هرمتیک هوشمند گفت: این نوع بخاری افزون بر کاهش مصرف سوخت و بازدهی بالا، مزایای زیادی دارد که از آن جمله میتوان به کاهش خطر مرگ خاموش و آتشسوزی اشاره کرد.
بر این اساس، همچنین این نوع بخاری با توجه به اینکه هوای احتراق را از بیرون تامین میکند، هیچ مشکلی در زمینه کمبود اکسیژن و مرگهای خاموش ندارد، زیرا دیگر هوایی از داخل مصرف نمیشود و در صورت نصب بخاریهای هرمتیک هوشمند از سوی نصابان مجاز، احتمال مرگهای خاموش به صفر میرسد. از دیگر مزایای این بخاری، جداره سرد آن است، زیرا بدنه آن پلاستیکی است و خطراتی مانند سوختگی و… مصرفکنندگان را تهدید نمیکند.
نظر شما