علیاصغر رجبی به خبرنگار شانا گفت: با ایجاد این شبکه، مجموعهای از دستگاههای اجرایی و سازمانهای پایهای مرتبط در کنار مراکز باصلاحیت صاحب دانش و نیز شرکتهای کسبوکاری با هدف انتقال دانش به یکدیگر متصل میشوند.
وی تصریح کرد: این شبکه از سوی مجموعه همکارانی شکل میگیرد که منابع را با همکاری یکپارچه میکنند و بهکار میبندند.
معاون آموزش موسسه مطالعات بینالمللی انرژی در ادامه از راهاندازی شبکه تضمین صلاحیت حرفهای (CAN) خبر داد و افزود: بر این اساس، موسسه با هدف انتقال دانش و اطمینان از صلاحیت حرفهای سرمایه انسانی در حوزه نفت و گاز اقدام به راهاندازی شبکه تضمین صلاحیت حرفهای کرده است. این شبکه دارای سه گروه همکاران صاحب دانش، همکاران کسبوکار و همکاران پایهای و مرتبط است.
رجبی اهداف آموزشی موسسه مطالعات انرژی را متمرکز بر پنج محور ظرفیتسازی و بهبود کیفیت آموزش، ایمنی، آتشنشانی و مدیریت بحران، بهینهسازی انرژی، منابع انسانی و ظرفیتسازی روی صنایع بالادستی و پاییندستی نفت دانست و افزود: عملیاتیشدن اهداف راهبردی موسسه منوط به همکاری اثرگذار در سطح ملی و بینالمللی است. به این منظور اگر قرار است ظرفیتسازی داشته باشیم باید سبب انتقال دانش و توسعه حرفهای کارشناسان صنعت نفت و گاز شود.
وی همچنین به مقوله همتکاملی در زمینه آموزش کارشناسان و دستدرکاران حوزه نفت و گاز اشاره کرد و گفت: صنعت نفت دارای دانشی 100 ساله است که سالهای پیاپی سینه به سینه انتقال یافته است، بنابراین هدف اصلی شبکه انتقال دانش افزون بر توجه به استانداردهای آموزشی و انتقال دانش به مزیتسازی از طریق همتکاملی یا تلفیق دانش جدید و قدیم در حوزه انرژی نیز توجه دارد.
وی در ادامه موضوع مدیریت داراییهای فیزیکی، خوردگی و بازرسی فنی را از جمله برنامههای جامع آموزش موسسه مطالعات بینالمللی انرژی برشمرد.
به گفته وی، نکته مهم دیگر که باید در این زمینه مدنظر قرار گیرد، بهرهمندی از توان و ظرفیت بخش خصوصی است که میتواند در تحقق برنامههای آموزشی موسسه کارگشا باشد.
نظر شما