به گزارش شانا، شیوهنامه نحوه انجام تعمیرات اساسی ماشینهای دوار با هدف کاهش تصدی در شرکتهای تابعه، بهبود بهرهبرداری از تاسیسات، پرهیز از داشتن انبارهای قطعات یدکی و صرفهجویی در وقت و هزینه در ارتباط با این تعمیرات، آبان ماه امسال از سوی وزیر نفت به چهار شرکت اصلی و معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت ابلاغ شد که به دنبال این ابلاغیه، روز سهشنبه (هفتم اسفندماه) نشست هماندیشی با پیمانکاران تعمیرات ماشینهای دوار برگزار شد.
در پایان این نشست، نشست تخصصی پرسش و پاسخ با حضور مدیران مجموعه معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت و مدیران هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی گاز ایران برگزار و به پیمانکاران این اطمینان خاطر داده شد که وزارت نفت در برطرف کردن مشکلات آنان در حوزه تعمیرات اساسی ماشینهای دوار عزم و تلاش جدی دارد.
امید شاکری، مدیرکل نظام فنی و اجرایی و ارزشیابی طرحهای معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت در این نشست تخصصی، این نوید را داد که با دریافت بازخورد از شرکتهای پیمانکاری و کارفرمایی، نسبت به اصلاح اسناد و آییننامههای تشخیص صلاحیت و الگوهای جدید اقدام خواهد شد.
پرویز سنگین، مدیرکل زنجیره تأمین و تجاریسازی فناوری معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت نیز برنامههای مجموعه خود در مسیر تحقق اهداف شیوهنامه ابلاغی و همینطور آماری از عملکرد ساخت قطعات در این حوزه ارائه داد و اعلام کرد که برای برنامهریزیهای آتی، اطلاعات بیشتری از سوی این اداره کل در اختیار پیمانکاران قرار داده خواهد شد.
غلامرضا بهمننیا، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران، ضمن امکانپذیر خواندن روشهای واگذاری به صورت بهرهبرداری و نگهداشت (O&M) و نگهداری و تعمیرات، برگزاری این نشستها را مفید دانست و برای شتاب در فرآیند کار پیشنهاد داد نشست آینده با همین سیاق در منطقه پارس جنوبی و به میزبانی شرکت ملی گاز برگزار شود.
احمد سلطانی، رئیس نظارت بر برنامهها و اجرای تعمیرات تاسیسات نفتی و گازی نیز از تدوین بستههای تعمیرات اساسی در مناطق نفتخیز و همچنین بستههای جایگزینی و خرید مولدها خبر داد و اظهار امیدواری کرد که با پیشنهادهای سرمایهگذاری از طرف شرکتهای پیمانکار و رویکردهای جدید تامین منابع مالی، از فرصتهای موجود در حوزه تعمیرات اساسی به نحو بهینهتری استفاده شود.
علیرضا اصلعربی، مدیرکل نظام مدیریت داراییهای فیزیکی معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت نیز ضمن قدردانی از پیشنهادهای مطرح شده، عنوان کرد: پیشنهادهای مطرح شده در یک گزارش جامع خدمت مقام عالی وزارت نفت ارسال میشود. وی بر ضرورت همکاری تنگاتنگ سازندگان و پیمانکاران تاکید کرد و یادآور شد که با ارتباط سازنده با شرکتهای کارفرمایی درون صنعت نفت که در این حوزه پیشرو هستند، روند انتقال تجارب و اجرای فرآیندها تسریع خواهد شد.
نظر شما