به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، محمد آلخمیس گفت: از این هفت حلقه چاه، چهار حلقه توسعهای و توصیفی و سه حلقه تعمیری و تکمیلی بوده است.
وی با بیان اینکه در این مدت ۱۴ هزار و ۴۶۶ متر حفاری از سوی ناوگان این شرکت به ثبت رسید، افزود: پنج حلقه چاه حفر شده در گستره شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و دو حلقه در قالب پروژهای بوده است.
آلخمیس با اشاره به اینکه عملیات حفاری در طول سال حتی روزهای تعطیل به صورت شبانهروزی استمرار دارد، اظهار کرد: در نخستین ماه امسال با تلاش و پشتکار کارکنان شرکت در بخشهای عملیات و پشتیبانی، حفاری یک حلقه چاه ۱۸ روز زودتر از برنامه به پایان رسید.
سرپرست معاونت عملیات حفاری شرکت ملی حفاری گفت: مدت تعیین شده برای تعمیر این چاه نفتی در منطقه آبتیمور از سوی کارفرما ۷۸ روز پیشبینی شده بود که ۶۰ روزه محقق و تحویل شرکت متقاضی شد.
وی همچنین در زمینه جابهجایی دستگاههای حفاری در مناطق عملیاتی توضیح داد: هم اکنون ۱۳ دکل حفاری در حال جابهجایی است که هفت دستگاه برای حفر چاههای توسعهای و 6 دستگاه برای تعمیر چاهها به کار گرفته شده است.
آلخمیس با اشاره به پیامدهای ناشی از بارندگیهای سیلآسای اخیر در استان خوزستان افزود: آبگرفتگی مناطق عملیاتی که دستگاههای حفاری استقرار دارد سبب بروز مشکلاتی برای دستگاههای حفاری شده است.
وی یادآور شد: برنامههای امسال شرکت در بخش عملیات حفاری بر محور افزایش بازدهی و متراژ حفاری ترسیم شده که انتظار میرود با تلاش مضاعف و همراهی کارکنان محقق شود.
نظر شما