مپنا در دستیابی به فناوری «های‌تک» موفق می‌شود

مدیرعامل گروه مپنا محور دیدار با وزیر نفت و هیئت همراه را تشریح کرد و گفت: با توجه به زیرساخت‌های گسترده مپنا، اطمینان می‌دهم این شرکت در دستیابی به فناوری‌ «های‌تک» موفق خواهد شد.

به گزارش خبرنگار شانا از استان البرز، عباس علی‌آبادی امروز (یکشنبه، ۱۴ مهرماه) پس از همراهی بیژن زنگنه، وزیر نفت در بازدید از شرکت مهندسی و توربین مپنا (توگا) در جمع خبرنگاران درباره محور نشست با وزیر نفت و هیئت همراه توضیح داد: آقای زنگنه به‌طور تلویحی به ما ماموریت دادند در فناوری «های‌تک» که به صورت انحصاری در اختیار چند شرکت دنیاست، وارد شویم و بتوانیم نیازهای کشور را در این زمینه برطرف کنیم، قرار شد طرح جامعی برای این منظور تهیه شود.

علی‌آبادی به نقل قول وزیر نفت مبنی بر اینکه مپنا امروز به درخت تناوری که شاخ و برگ‌های گسترده‌ای دارد، اشاره کرد و افزود: با توجه به زیرساخت‌های گسترده مپنا، اطمینان می‌دهم که در دستیابی به فناوری‌ «های‌تک» موفق شویم.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه ما امروز می‌توانیم ادعا کنیم بیشتر نیازهای صنعت برق از جمله تولید موتورهای دور متغیر را که جانشین خوبی برای ماشین‌های با کارآیی پایین است، تامین کنیم.

مدیرعامل گروه مپنا موضوع تزریق آب به میدان‌های نفتی، تامین فشار لازم در چاه‌ها برای افزایش عملکرد آنها و ساخت تجهیزات «های‌تک» در حفاری‌های پیشرفته را از خواسته‌های وزیر نفت در این نشست عنوان کرد و گفت: قرار شد به صورت جدی در این بخش‌ها ورود کنیم و ماموریت‌های لازم به بخش‌های مهندسی، تحویل و توسعه مپنا داده شود.

وی افزود: بحث گاز طبیعی مایع شده (ال‌ان‌جی) و فروش آن در بازارهای جهانی از دیگر موضوع‌هایی بود که امروز در نشست مطرح و قرار شد امکان سنجی ورود به این بخش نیز انجام شود.

زیرساخت لازم را  برای تبدیل ماشین برقی داریم

علی‌آبادی با بیان اینکه پیشنهاد استفاده از خودروهای برقی که می‌تواند جانشین خوبی برای مصرف بنزین باشد در این نشست به وزارت نفت ارائه شد، گفت: معتقدیم حرکت به سمت برقی کردن خودروها افزون بر آثار زیست محیطی، امکان خوبی برای افزایش صادرات بنزین ایران فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه با توجه به سرمایه‌گذاری خوبی که در سال‌های اخیر برای افزایش ظرفیت بنزین در کشور انجام شده، اکنون بهترین فرصت برای صادرات این فرآورده است، تصریح کرد: امکان دارد ۱۰ سال دیگر این فرصت فراهم نباشد، اکنون نیز ما زیرساخت‌های لازم را برای تبدیل ماشین‌های برقی داریم.

مدیرعامل گروه مپنا، صادرات برق را دیگر محور مذاکره با وزیر نفت عنوان کرد و افزود: قرار شده این موضوع به صورت دقیق بررسی شود، زیرا ما فکر می‌کنیم از جمله ظرفیت‌های لازم برای تامین ارز مورد نیاز و درآمدزایی، تبدیل گاز به برق و صادرات آن است.

وی با بیان اینکه در این نشست صحبت‌هایی در زمینه توسعه میدان‌های پرنج و پارسی شد، افزود: آقای وزیر نیز موافق بودند مپنا در این زمینه وارد شود، البته مذاکره برای توسعه این میدان‌ها از مدت‌ها پیش آغاز شده است و ما نیز آماده امضای قرارداد شده‌ایم.

علی‌آبادی درباره قرارداد افزایش ظرفیت تولید و نگهداشت میدان دانان نیز اظهار کرد: هم اکنون در حال انتقال دکل و تجهیزات به میدان هستیم و معتقدم در زمان‌بندی اعلام شده پروژه را اجرا خواهیم کرد.

گروه مپنا به عنوان یک شرکت تولیدی، صنعتی و بازرگانی بین‌المللی به همراه ۴۱ شرکت زیرمجموعه خود، در زمینه طراحی و احداث نیروگاه‌های حرارتی و همچنین اجرای پروژه‌های نفت و گاز و حمل‌ونقل ریلی و نیز در حوزه سرمایه‌گذاری خصوصی در این صنایع به صورت پیمانکار اجرایی کلید در دست (EPC) و سرمایه‌گذاری خصوصی (IPP) در سطح بازار ایران و منطقه فعالیت می‌کند. این شرکت در الجزایر، اندونزی و عراق نیز دفتر نمایندگی دارد.   

کد خبر 294036

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =