به گزارش خبرنگار شانا، دانشگاه صنعتی شریف با حمایت و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت نفت، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، شرکت ملی نفت ایران و نیز ستاد توسعه فناوریهای حوزه انرژی در نظر دارد چهارمین المپیاد مهندسی نفت را در دو بخش علمی و پژوهشی و با هدف توسعه فرهنگ کارآفرینی برگزار کند.
به این منظور و با هدف همفکری و همسوسازی دستگاههای اجرایی، دانشگاهها، مراکز پژوهشی و نیز شرکتهای خصوصی و دولتی فعال صنعت نفت، نخستین نشست کمیته راهبری این رویداد ۱۳ آذرماه امسال به میزبانی معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت برگزار شد.
بر اساس این گزارش، بخش پژوهشی این رویداد با الهام از رقابتهای ایدهمحور شرکتهای بینالمللی و بهصورت جمعسپاری چالش و دریافت ایده پیرامون هفت چالش زیر اجرایی میشود:
۱. محاسبه تخلخل مفید با استفاده از نگارهای متداول در سنگهای آهکی کم تراوا
۲. بررسی و انتخاب بهترین روشهای افزایش بازده اسیدکاری در چاههای افقی
۳. بررسی روش جایابی توپک جامانده در مسیر توپکرانی خطوط لوله دریایی
۴. ارائه روشی برای امحای پسماند گل حفاری پایه روغنی
۵. بررسی روشهای شکافت هیدرولیکی در مخازن ایران شامل طراحی و شبیهسازی کاربردی متناسب با نوع سنگ مخزن و علتیابی نبود موفقیت و رونق این تکنیک در صنعت بالادستی ایران
۶. انواع جوشکاری و نحوه عملیات حرارتی لوله دستگاه لوله مغزی سیار
۷. ارائه روش فنی مقابله با افت تولید در میدان پارس جنوبی و ارزیابی فنی و اقتصادی آن
«یک میلیارد و ۱۱۰میلیون ریال جوایز نقدی، تسهیلات مشاورهای، مالی، آزمایشگاهی و تخصیص فضای کار» بخشی از مزایای شرکت در این رویداد است که علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وبسایت دبیرخانه المپیاد مهندسی نفت به نشانی www.Oilympic.com مراجعه کنند.
نظر شما