حبیباله سمیع در گفتوگو با شانا عنوان کرد: خوشبختانه با تلاشهای مستمر و مداوم سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، تجهیزات لازم برای بخش پیسیآر بیمارستانهای نفت تهران و اهواز با ترک تشریفات خریداری و این بخش راهاندازی شد.
وی افزود: هماکنون در بازه زمانی یک الی دو هفته نمونه و تستها همزمان در بیمارستان نفت تهران و دیگر مراکز مجهز به بخش پیسیآر انجام خواهد شد تا بعد از سنجش کیفیت کار و حصول اطمینان از نحوه صحت آزمایشهای انجامشده، نمونه و تستها بهطور کامل و مستقل از سوی بیمارستان انجام شود.
مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با بیان اینکه برای تجهیز بخش پیسیآر بیمارستانهای نفت تهران و اهواز بابت هر سیستمی رقمی بالغ بر ۶۰۰ الی ۷۰۰ میلیون تومان هزینه شده است، گفت: این بخش به دلیل فرآیند تخصصی بودن نیازمند ایجاد زیرساختها و امکانات ویژهای است، چراکه بخش آزمایشگاهی PCR از آن دست بخشهای تخصصی است که لازمه انجام آزمایشها و تستهای تخصصی و متعاقب آن دریافت پاسخهای قابل اعتماد، ایجاد محیطی استاندارد همراه با تجهیزات تخصصی را میطلبد.
سمیع تصریح کرد: سیستمهای تهویه خاص، هود و هواکش مناسب، اتاق قبل و بعد از انجام کار، یخچال منفی ۷۰ درجه و... از جمله مواردی است که باید برای تجهیز این بخش لحاظ کرد.
وی افزود: فضایی ۸۰ تا ۹۰ متری در بام ساختمان بیمارستان نفت تهران برای این بخش اختصاص داده شد که با یک سازه پیشساخته توانستیم در بازه زمانی کوتاهمدت این بخش را راهاندازی کنیم که خوشبختانه هماکنون کارها در حال انجام است. بنده نیز در این هفته بازدیدی از بخش پیسیآر داشتم و از نزدیک شاهد روند کارها و انجام تستها در این بخش بودم.
مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت یادآور شد: ضرورت ایجاد بخش PCR از سوی پدافند غیرعامل عنوان شده است که ما باید این امکانات را خودمان در صنعت نفت فراهم کنیم تا آمادگی لازم برای مواجهه با تهدیدات میکروبی و زیستمحیطی داشته باشیم. به این منظور راهاندازی بخش PCR که همه بیماریهای ویروسی و نیز از جمله بیماری کرونا را پوشش میدهد در دستور کار سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت قرار داده شد که خوشبختانه با همت کارکنان خدوم صنعت نفت توانستیم در این شرایط بحرانی این بخش را راهاندازی و خودمان به طور مجزا به انجام نمونه و تستهای بیماران کرونایی اقدام کنیم.
نظر شما