به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه استان مرکزی، سعید جمشیدی در این باره گفت: از آغاز اجرای این طرح تاکنون، تعداد ۷۲۰ دستگاه خودرو در سامانه اطلاعات جامع خودروهای دوگانهسوز در سطح این استان ثبتنام شدهاند و برای تعداد ۲۳۶ دستگاه خودرو، تجهیزات سیانجی نصب شده است.
وی افزود: یک کارگاه نصب تجهیزات سیانجی در شهر خمین و دو کارگاه دیگر نیز در شهر اراک به این مهم اختصاص یافته است که آماده همکاری با مالکان و رانندگان خودروهای عمومی هستند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه مرکزی با اشاره به رایگان بودن این طرح، از اصحاب رسانه و صدا و سیمای مرکز استان درخواست کرد در این زمینه به نحو شایستهای اطلاعرسانی صورت گیرد.
وی به مزیت استفاده از سیانجی پرداخت و آن را نسبت به الپیجی دارای ایمنی بالاتر و آلایندگی زیستمحیطی کمتری دانست و افزود: با حرکت به سمت مصرف این سوخت پاک، شرایط زیست محیطی بهتر و هوای پاکتری فراهم میشود.
جمشیدی ضمن اشاره به نظارت کارشناسان این شرکت بر نحوه نصب تجهیزات در کارگاههای یادشده، تصریح کرد: این نظارت بهطور مستمر انجام میشود و طبق بازرسیهای انجامشده مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
مدیر منطقه استان مرکزی از رانندگان و مالکان خودروهای عمومی خواست هر چه سریعتر در سامانه HTTPS://GCR.NIOPDC.IR ثبتنام کنند و با گاز سوزکردن خودروهای خود از مزایای این طرح بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: امید است بتوان از طریق مذاکره و مکاتبه با اتحادیه وانتبارها، فرمانداریها و شهرداریهای استان، گامهای مؤثر دیگری را در این زمینه برداریم.
نظر شما