به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه نفت، نیما ربیعی اظهار کرد: در این طرح با توجه به طول خط لوله، برای ارسال نفت خام از گوره به جاسک پنج تلمبهخانه و دو ایستگاه توپکرانی به همراه تأسیسات ذخیره و بارگیری در نظر گرفته شده که برقرسانی به این پنج ایستگاه و توپکرانیها بهعهده این بخش است.
وی افزود: با توجه به فاصله تأسیسات از پستهای برق بالادست در کنار هر تلمبهخانه، احداث یک پست کاهنده فشار تعریف و عملیات توسعه برای پنج پست بالادست متعلق به برق منطقهای استانهای فارس، بوشهر و هرمزگان در نظر گرفته شده است؛ بنابراین مجموع فعالیتهای بخش برقرسانی شامل توسعه و احداث ۱۰ پست در سطح ولتاژهای ۴۰۰، ۲۳۰، ۱۳۲ و ۶۳ کیلوولت و تبدیل آنها به سطح ولتاژ ۱۱ کیلوولت و حدود ۲۲۰ کیلومتر خط انتقال برق است.
ربیعی گفت: این پروژه شامل دو فاز است که در فاز نخست طبق برنامهریزیهای بهعملآمده راهاندازی پستهای برق شماره ۲ و ۴ هدفگذاری شده و در فاز دوم اتمام نهایی کل این پروژه در نظر گرفته شده است. با راهاندازی فاز نخست، امکان انتقال ۴۵۰ هزار بشکه نفت از خط لوله گوره - جاسک از تلمبهخانههای ۲ و ۴ و توسعه چهار پست خورموج و لامرد و پستهای مربوط به تلمبهخانه ۲ و ۴ (جمعاً ۸۰ کیلومتر خط انتقال) میسر خواهد شد و با توجه به هدفگذاری راهاندازی این تلمبهخانهها تا اواسط بهمنماه امسال، انجام عملیات فوق از اولویتهای مهم این پروژه است.
وی همچنین از پیشرفت ۳۵ درصدی این پروژه در فاز نخست خبر داد و گفت: قرارداد ۹۵ درصد از کالاهای تلمبهخانه ۲ و ۴ منعقد شده و در حال ساخت است، همچنین ۷۰ درصد کالاهای مربوط به خطوط انتقال، تکمیل و به سایت منتقل شده است. هماکنون عملیات در این تلمبهخانهها در بخشهای تکمیل فونداسیونها و احداث ساختمانهای کنترل و همچنین در بخش خطوط احداث پایههای دکلهای انتقال برق و مسیرسازی مربوطه در حال انجام است.
نظر شما