به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، غلامرضا بهمننیا، در نشستی که امروز (سهشنبه، ۲۷ آبانماه) در این باره و با حضور حسن منتظرتربتی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اعضای کمیته بحران و شرایط اضطراری این شرکت و اعضای پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، گفت: در این رزمایش بهصورت فرضی مقدار تولید سایت یک پارس جنوبی از دست رفت و این رزمایش در واقع، آمادگی مجموعه مدیریت تولید، انتقال و توزیع شرکت ملی گاز ایران در این شرایط اضطراری را ارزیابی کرد.
وی ادامه داد: این رزمایش با هدف سنجش آمادگی شرکت ملی گاز ایران در بخش مدیریت دیسپچینگ گاز برای پایداری شبکه در شرایطی که مقدار قابل توجهی از گاز تولیدی کشور در فصل سرد به دلایل پدافندی قطع شود، همچنین شناسایی نقاط ضعف یا نقاط قابل بهبود، ارزیابی و ارتقای سطح آمادگی شرکت و برنامهریزیهای لازم برای شرایط سختتر و چالشهای بیشتر، انجام شد.
رئیس اچاسئی شرکت ملی گاز تصریح کرد: با برگزاری این رزومایش با فرض قطع گاز سایت یک پارس جنوبی، وضع پایداری شبکه را با توجه به اقدامهای ابتکاری و عملیاتی فوری بررسی کردیم که خوشبختانه با حضور کمیتههای مختلف پارس جنوبی در سطح یک، منطقه ویژه اقتصادی در سطح دو و شرکت ملی گاز ایران در سطح سه، ادامه یافت و همه از آمادگی کامل و قابل توجه شرکت ملی گاز ایران در عبور از بحران شرایط اضطراری پیشآمده مطمئن شدیم.
بهمننیا اظهار کرد: با برگزاری این رزمایش همچنین از چابکی شرکت ملی گاز ایران در برخورد با این موضوع و تغییر آرایش تولید، مصرف و کنترل مصارف و تولید، طوری که در انجام فعالیتهای حیاتی و حساس کشور، هیچگونه وقفهای ایجاد نشود نیز اطمینان کسب کردیم.
وی درباره چگونگی برگزاری این مانور گفت: در این رزمایش پس از اعلام وضع فرضی شرایط اضطراری در پارس جنوبی، همه اقدامهای کلیدی که به مدیریت پایداری شبکه گاز مربوط میشد، پایش شد و طبق اطلاعات شبیهسازیشده شرایط اضطراری، از اطمینان لازم در کنترل و رسیدن به شرایط ایدهآل پایدار، با وجود قطع گاز بخشی از پارس جنوبی، اطمینان شد.
به گفته رئیس اچاسئی شرکت ملی گاز، اقدامهای انجامشده و برگزاری این رزمایش، نشان داد این شرکت در مسائل پدافندی قابلیت و توانایی لازم را برای مقابله با آثار احتمالی تغییرات جدی دارد و میتواند با شرایط پیشآمده وضع پایداری گاز را در شبکه حفظ کند.
بهمننیا یادآور شد: البته انتظار میرود با رسیدن به ماههای سردتر سال همسو با فعالیتهای جامع تمرین و برخورد با شرایط اضطراری، بحث مربوط به کنترل مصرف برای مصرفکنندگان عمده ما در بخش خانگی، تجاری و صنعتی با الزام رسیدن به یک مصرف بهینه مورد توجه قرار گیرد.
وی در پایان گفت: آمادگی برای بازیابی پایداری شبکه در این رزمایش و رسیدن به این چابکی در کار، از جمله اهدافی بود که در این رزمایش محقق شد.
نظر شما