به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، سیاوش سالاری، مدیر سیالات شرکت ملی حفاری ایران با بیان این مطلب، در توضیح بیشتر عملکرد سال ۹۹ این مدیریت گفت: ارسال ۲۵۹ هزار و ۳۶۹ تن انواع مواد شیمیایی برای تهیه سیال حفاری و ارسال ۳ هزار و ۹۵۰ تن مواد شیمیایی برای مدیریت پسماند حفاری، همکاری با اداره مهندسی سیالات در اداره کل حفاری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در زمینه پاکسازی حوضچههای پساب و پاکسازی ۳۰ حوضچه مواد نفتی، بازیافت بیش از ۴۸۲ هزار بشکه پساب حفاری برای استفاده دوباره در دستگاههای حفاری و تثبیت ۲۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب انواع کندههای حفاری از فعالیتهای محققشده در سال ۹۹ بهشمار میآید.
وی گفت: فعالسازی ۶ مجموعه تجهیزات مدیریت پسماند در دستگاههای پروژهای، ارسال بیش از ۸ هزار و ۱۰۰ قلم کالای مورد نیاز دستگاههای حفاری و بازسازی ۷۸ دستگاه تجهیزات کنترل جامدات و مدیریت پسماند از دیگر موارد انجامشده در این مدت بوده است.
مدیر سیالات شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: از دیگر موارد قابل توجه در سال ۹۹، تعامل و همکاری مؤثر با شرکتها و تولیدکنندگان داخلی برای تأمین مواد شیمیایی کاربردی در این بخش بود که با حذف واسطهها، نسبت به خرید بهطور مستقیم از تولیدکنندگان مبادرت شد.
برنامههای سال جاری
سالاری گفت: روزآمدی تجهیزات و ارتقای کیفیت خدمات با هدف رضایتمندی متقاضیان را مهمترین سرفصل برنامههای این مدیریت در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد. در واکاوی اهداف امسال و عملکرد پارسال مدیریت سیالات این شرکت، گفت: بازسازی و نوسازی تجهیزات کنترل جامدات و فعالسازی ۶ مجموعه دیگر مدیریت پسماند از جمله محورهای برنامه امسال بهشمار میآید.
وی افزود: برنامهریزی برای ساخت و راهاندازی سیستم MUD PLANT، یکسانسازی الکهای لرزان در سیستم تجهیزات کنترل جامدات، طراحی و اجرای برنامه جامع نرمافزاری درباره همه فعالیتهای این مدیریت از دیگر موارد در دست پیگیری است که امسال به نتیجه میرسد.
مدیر سیالات شرکت ملی حفاری ایران گفت: پایش مستمر، رعایت دستورعملهای ایمنی از سوی کارکنان برای حذف یا به حداقل رساندن ضریب حوادث، بالا بردن سطح آموزش کاکنان و بهروزرسانی بازیافتهای مالی از دیگر محورهای تدوینشده امسال خواهد بود.
نظر شما