به گزارش شانا، سیدرضا علوی یکی از مزیتهای اصلی رقابتی طرح گوره - جاسک را بالا رفتن دانش جمعی پیمانکاران و سازندگان دانست و تصریح کرد: به همین دلیل این طرح از پایه و اساس، ایرانی و متناسب با اقلیم و زیستبوم منطقه بوده است و پس از نیازسنجی طرح، گروههای زیادی در آن آغاز بهکار کردند.
وی افزود: در بخش اجرا، کار مقداری سختتر و در بخش خرید باز هم این مشکلات عدیدهتر بود. سازندگان در فاصلهای اندک باید بهسرعت به توانایی ساخت میرسیدند، بنابراین در مقوله ساخت کمک بسیاری به سازندگان شد. درباره ارتباط بین سازنده و پیمانکار بهعنوان یکی از نقاط اصلی طرح نیز اقدامهای مطلوبی انجام شد.
مدیر تلمبهخانه شماره ۲ و ۴ طرح گوره - جاسک تصریح کرد: پارسال و ابتدای کار بهدلیل شیوع ویروس کرونا با مشکلاتی روبهرو شدیم که بهدلیل ملی بودن طرح امکان تعطیلی آن وجود نداشت، بنابراین روشی با عنوان ایمن اجرا در پیش گرفته شد تا هم موجب ایمنی کارگران شود و هم ضامن اجرای پروژه باشد. به عبارت دیگر، هم تعداد نفرات پروژه حین کار کاهش نیابد و هم ایمنی کار تضمین شود. بر این اساس ابتدا مناطقی مشخص و افراد متخصص در آنها تقسیم شدند که خوشبختانه با پایش رفتار افراد، فرهنگسازی، آموزش اجتماعی و اعمال قوانین سختگیرانه برای تردد، توانستیم با کمترین درصد ابتلا به کرونا طرح را تکمیل کنیم.
وی درباره اقدامها در زمینه مسئولیت اجتماعی حین اجرای طرح در مناطق میزبان گفت: بعضی اقدامها از جمله کارآفرینی، خرید اقلام، حل بعضی مشکلات افراد بومی و... انجام شده و از هر ۱۲۰ ساعت کار، یک ساعت زمان به آموزش اختصاص یافته است.
نظر شما