تشریح اقدام‌های محیط زیستی شرکت نفت و گاز پارس در طرح‌های توسعه

مدیر ایمنی، بهداشت، محیط‌ زیست و پدافند غیرعامل شرکت نفت و گاز پارس مهم‌ترین اقدام‌های شاخص محیط زیستی شرکت نفت و گاز پارس در طرح‌های توسعه و عملیات تولید گاز را تشریح کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، علیرضا نجومی هم‌زمان با هفته محیط‌ زیست به تشریح اقدام‌های زیست‌محیطی مدیریت اچ‌اس‌ئی این شرکت در بخش‌های توسعه و عملیات تولید گاز از سکوهای گازی پارس جنوبی پرداخت و گفت: پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی سکوهای گازی برای بهره‌برداری از سکوهای گازی با حداقل آثار محیط زیستی و به‌منظور کاهش تولید پسماندها و گازهای ارسالی به مشعل اجرا شده است.

وی با اشاره به عملیات مهندسی، نصب و بهره‌برداری از واحدهای تصفیه گاز باقیمانده (TGTU) پالایشگاه‌های هشتم، دهم، یازدهم و دوازدهم پارس جنوبی گفت: با اجرای این پروژه در بخش پالایشگاهی، کیفیت گازهای ارسالی به مشعل و آثار محیط زیستی محصولات احتراق از جانب آلاینده‌های گوگردی بهبود یافته است.

مدیر اچ‌اس‌ئی شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه انتشار سالانه ۲۲۴ هزار تن ترکیبات گوگردی در هوا با توجه به اجرا، راه‌اندازی و بهره‌برداری از واحدهای بازیافت گوگرد و تلغیظ گاز اسیدی (AGE) پالایشگاه‌های هشتم، دهم، یازدهم و دوازدهم کاهش یافته است، تصریح کرد: اجرا، راه‌اندازی و بهره‌برداری از کمپرسورهای OFF GAS پالایشگاه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم با هدف جلوگیری از سوزاندن ۱۵۰۰ میلیون استاندارد مترمکعب گاز از دیگر اقدام‌های شاخص در حوزه فعالیت‌های زیست محیطی بوده است.

به گفته نجومی، در بخش طرح‌های توسعه جدید، مطالعات اداره انرژی اطلاعات آمریکا (EIA) با ضمیمه EMP بر اساس شرح خدمات فنی و عملیاتی پیش از آغاز عملیات اجرایی، در طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کیش، پارس شمالی، فرزاد ب، فاز ۱۱، میدان گازی بلال و خطوط لوله گاز ترش بین پالایشگاهی اجرا شده است.

وی با اشاره به اصلاح طرح تصفیه پساب صنعتی پالایشگاه‌های پارس جنوبی از دیدگاه عملیاتی و اقتصادی همراه با تدوین شرح خدمات جدید برای مشاور تهیه‌کننده اسناد فنی مناقصه EPC افزود: اصلاح این طرح با هدف استفاده مجدد از پساب تصفیه‌شده برای آبیاری و مدیریت اصولی لجن‌ها انجام شده، همچنین طرح مدرن و اتوماتیک سیستم‌های تصفیه پساب و لجن بهداشتی در پایانه جاسک و ناحیه شیرینو با هدف استفاده دوباره از پساب تصفیه‌شده برای آبیاری و تولید کود مدنظر قرار گرفته است.

مدیر اچ‌اس‌ئی شرکت نفت و گاز پارس گفت: مدیریت اقتصادی و عملیاتی کاستیک مستعمل فرآیند DMC با روش پایدارسازی و جامدسازی از دیگر پروژه‌های مدیریت اچ‌اس‌ئی شرکت نفت و گاز پارس در حوزه حفاظت از محیط زیست بوده است.

کد خبر 458102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =