به گزارش شانا به نقل از مهر، علیاکبر نژادعلی در حاشیه آیین مبادله پنج تفاهمنامه با شرکتهای دانشبنیان با اشاره به اینکه یکی از وظایف شرکت پخش تأمین، ذخیرهسازی و توزیع فرآوردههای نفتی است، افزود: این مهم توسط این شرکت در ۳۷ منطقه عملیاتی و بهمنظور پخش روزانه ۲۵۰ میلیون فرآورده اصلی در حوزههای مختلف در حال انجام است.
وی با اشاره به اجرای عملیات توزیع سوخت در کشور با استفاده از زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری افزود: در جهت همکاری با شرکتهای دانشبنیان و تحقق شعار سال، از اول سال نسبت به شناسایی دانشبنیانها در حوزههای مختلف اقدام کردیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران تصریح کرد: در حوزه هوشمندسازی جایگاههای سیانجی، بهرغم تصویب در سالهای گذشته، با یکسری ناکارآمدی مواجه شدیم و این موجب مغفول ماندن این طرح شد و ادامه نیافت.
نژادعلی افزود: در این حوزه برخی شرکتهای دانشبنیان شناسایی شدند و بهدنبال این هستیم در آینده نزدیک، در دو جایگاه بهصورت آزمایشی انجام شود و در صورت موفقیت در ۲۵۰۰ جایگاه گاز طبیعی دیگر هم اجرا میشود.
وی تأکید کرد: بهمنظور بهینهسازی فرآیند توزیع سوخت و یکپارچهسازی پرداخت، مطالعات و تستهای زیادی انجام شد.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی ضمن معرفی سایر طرحهای دانشبنیان گفت: بهبود فرآیند کیفیت توزیع و تغییر دانش سامانه هوشمند، مدیریت مصرف، افزایش ایمنی و بومیسازی روباتهای چندمنظوره از دیگر طرحهای دانشبنیان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در زمینه توزیع فرآوردههای نفتی در کشور است.
نظر شما