به گزارش شانا به نقل از منطقه ویژه پارس، مجید حاجوند با بیان اینکه سیستمهای کمک ناوبری موجود برای نخستین بار در کشور در این فرودگاه نصب و راهاندازی شد و این موضوع زمانی رخ داد که هیچ یک از فرودگاههای کشور، حتی فرودگاه بینالمللی امام خمینی (ره)، این امکان را در اختیار نداشتند، اظهار کرد: ضریب مقاومت بالای باند فرودگاه بینالمللی خلیج فارس که عددی تقریبا دو برابر میانگین فرودگاههای کشور است، امکان نشست و برخواست به بزرگترین هواپیماهای باری و مسافری جهان را میدهد.
وی افزود: افزون بر موارد فوق باند هلیپورت این فرودگاه با ۶ جایگاه امکان ارائه خدمات ۲۴ ساعته به سکوها بهدلیل تجهیزاتی که در اختیار دارد را داراست و میتوان گفت فرودگاه عسلویه تنها فرودگاه در کشور است که پرواز شبانهروزی بالگرد در آن انجام میشود.
مدیر حمل و نقل سازمان منطقه ویژه پارس گفت: بیش از ۵۲ نفر از کارکنان اچاسئی سازمان منطقه ویژه پارس که بیشتر از بچههای بومی منطقه هستند در حال دریافت آموزشهای لازم هستند و بهزودی در بخش عملیاتی و ایمنی فرودگاه خلیج فارس مشغول بهکار خواهند شد.
حاجوند با اشاره به جایگاه ویژه فرودگاه بینالمللی خلیج فارس در منطقه تصریح کرد: بیش از ۱۰ میلیارد ریال پروژه به منظور ارائه بهتر خدمات طی سال گذشته و سه ماه نخست امسال در فرودگاه خلیج فارس اجرا شد.
وی گفت: طبق طرح جامع فرودگاه بهدنبال آن هستیم تا سالن ترمینال فرودگاه خلیجفارس را تکمیل کنیم که از طریق air bridge امکان جابهجایی مسافران در این فرودگاه فراهم آید و باتوجه برگزاری جام جهانی فوتبال در کشور قطر برنامهریزی و امکانسنجی برای برقراری پرواز به قطر در برنامه کاری این فرودگاه است.
نظر شما