محمد قربانیپور در گفتوگو با خبرنگار شانا در این باره افزود: بعد از اعلام هواشناسی، احتمال آبگرفتگی و سیلاب به منطقه اعلام شد و به دنبال این پیشبینی، نشست کارگروه مقابله با بحران یا آمادگی در شرایط اضطراری در منطقه تشکیل و بر لزوم اعزام دستگاهها و تجهیزات به مراکز و تاسیساتی که تحت تاثیر سامانه مونسون بودند، تاکید شد.
وی افزود: با پیشبینیهای انجام شده، به سرعت اقدامهای پیشگیرانه در اطراف تاسیسات و تلمبهخانهها و در مسیرهای خطوط احتمالی در معرض سیلاب، انجام شده و سیلبندهایی نیز در اطراف حصار مراکز انتقال احداث شد.
مدیر منطقه جنوبشرق شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تاکید کرد: در تاریخ ششم، هفتم و هشتم مردادماه که بارندگی اتفاق افتاد دو تلمبهخانه این مرکز در شهرهای رفسنجان و نائین، با وجود تمهیدهای اندیشیده شده، سیلاب از سیلبندها نیز عبور کرد، اما با حضور همکاران واحد ترابری و فنی، خوشبختانه از ورود و نفوذ مجدد سیلاب به سمت تاسیسات حیاتی و حساس تلمبهخانهها از جمله اتاقهای کنترل و توقف خطوط انتقال جلوگیری شد.
قربانیپور تصریح کرد: با وجود شدت سیلاب در استان کرمان بهویژه شهر رفسنجان، در منطقه جنوبشرق با برنامهریزی و پیشبینیهای انجام شده هیچگونه توقف خطوط نداشتیم.
وی از قطعی یک مورد کابل فیبر نوری در کیلومتر ۴۳ خط لوله رفسنجان - یزد در اثر سیلاب مردادماه خبر داد و گفت: خوشبختانه با اقدام بهموقع همکاران و استفاده از ظرفیت رادیویی، قطع کابل فیبر نوری، منجر به قطع ارتباط ما نشد و کابل فیبر نوری نیز در اسرع وقت ترمیم شده و ارتباط مخابراتی در شرایط عادی قرار گرفت.
مدیر منطقه جنوبشرقی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت افزود: یک مورد نیز تخریب مسیر خاکی عبور خط ۱۴ اینچ منطقه بود که برای جلوگیری از مخاطرهها و ریسکهای بعدی، در اسرع وقت، تخلیه و ایمنسازی خط انجام شد.
قربانیپور همچنین به اقدامهای این منطقه همسو با رسالتهای مسوولیت اجتماعی اشاره کرد و گفت: اعزام تجهیزات موردنیاز به شهر رفسنجان به دلیل ورود حجم آب زیادی به شهرها و روستاهای اطراف و امدادرسانی به روستاهای جنتآباد، کوثرریز، دره در، دهکردی، راویز و داوران در منطقه رفسنجان از جمله این اقدامات بوده است که با وجود رفع خطر سیلاب، همچنان ادامه دارد.
نظر شما