به گزارش شانا به نقل از شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون، منوچهر حیدرینیا ضمن ابراز خرسندی از عملکرد کارگروه نت شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون در کسب دانش فنی و همکاری با سازندگان داخلی، به اهمیت کمپرسورهای یادشده اشاره کرد و گفت: فرآیند انتقال گاز ترش از واحدهای بهرهبرداری توأم با فشارافزایی (گازهای مراحل مختلف) و حذف آب (نمزدایی) آن از طریق ایستگاههای تقویت فشار گاز بنگستان (آماک) و جابهجایی این گاز ترش بهمنظور فرآیند شیرینسازی در تأسیسات پالایشگاهی (GTP) شرکتهای تابع، مستلزم وجود هوای فشرده برای راهبری سیستمهای ابزار دقیق این ایستگاهها بوده که از سوی این تیپ کمپرسورهای هوا تأمین میشود.
وی ادامه داد: یکی از این کمپرسورها با ظرفیت ۸۰۰ مترمکعب بر ساعت و خروجی ۱۳۰ پوند بر اینچمربع پس از ۲۰ سال برای نخستین بار از سوی متخصصان اداره نگهداری و تعمیرات با استفاده از قطعات ساخت داخل در مدت پنج روز تعمیر شد، ضمن آنکه تعمیر اساسی کمپرسور هوای دوم نیز در حال آمادهسازی بوده و بهزودی راهاندازی خواهد شد. این مهم تنها با صرف مبلغ ۲ میلیارد ریال برای هر دو دستگاه انجام شده است.
رئیس نگهداری و تعمیرات شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مارون یادآور شد: سود و صرفه اقتصادی منتج از برونسپاری نشدن تعمیرات و خرید قطعات از منابع خارجی برای این پروژه ۴۲ میلیارد ریال بوده است.
حیدرینیا در پایان اعلام کرد که آمادگی کامل برای به اشتراکگذاری دانش فنی و تجربه بهدستآمده از این پروژه با شرکتهای زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران که از این نوع کمپرسور استفاده می کنند، وجود دارد.
نظر شما