به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت ستاره خلیجفارس، علیرضا جعفرپور در این باره بیان کرد: شرکت نفت ستاره خلیجفارس بهمنظور احیا و بازسازی اکوسیستمهای واقع در منطقه حفاظتشده گنو طی عقد توافق نامه با صندوق ملی محیط زیست گامی بلند در حفاظت این زیست کره ارزشمند استان هرمزگان برداشته است.
وی افزود: به این منظور با بررسی راهکارهای حفاظت از منطقه حفاظت شده و ذخیرهگاه زیست کره گنو، تسریع در انجام مفاد توافقنامه مورد تأکید قرار گرفت.
مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره خلیجفارس تأکید کرد: این اقدام سبب ارتقای شاخصهای زیستمحیطی استان هرمزگان و حفاظت از گونههای طبیعی و جانوری این منطقه خواهد شد.
جعفرپور یادآور شد: انجام اقدامهای حمایتی زیستگاه و گونه از طریق احیا زیستگاههای طبیعی، توزیع علوفه دستی در مراتع، آبرسانی به همه منابع آبی مصنوعی و ایجاد مرکز قرنطینه و بازپروری حیاتوحش آسیبدیده را در دستور کار قرار داده ایم.
وی خرید و آزادسازی و رفع تعارضات مردمی داخل زیستگاهها و کریدورهای حساس زیستی، شامل پروانه چرا، طرح مرتعداری، مزرعه، چشمه و ساخت یا بهسازی و تجهیز پاسگاههای محیطبانی (بهویژه از نظر بهرهمندی از انرژی پاک خورشیدی) را از دیگر توافقات انجام شده در این حوزه عنوان و بیان کرد: پژوهش، آموزش و فرهنگسازی محیطزیست، بنچمارکگذاری مرز و نصب تابلوهای مناسب و کافی، ساخت، تجهیز و راهبری سامانه و ایستگاه پایش کیفی محیطزیست، ایجاد سامانه گسیل هوشمند ماشینآلات و پایش مناطق، ایجاد مرکز قرنطینه و بازپروری حیاتوحش آسیبدیده را نیز پیگیری خواهیم کرد.
مدیرعامل پالایشگاه نفت ستاره خلیجفارس اجرای اقدامات به منظور تامین امنیت موردنیاز منطقه را از دیگر اقدامات برشمرد و افزود: تأمین و بهکارگیری نیروهای حفاظتی، نصب دوربینهای نظارتی و پایشی در محلهای مناسب برای کنترل مناطق، حمایت و تقویت محیطبانان و همیاران، خرید تجهیزات حفاظتی و تقویت ناوگان موتوری محیطزیست جهت نظارت و پایش محیط زیستی طبیعی از جمله این موارد است.
جعفرپور با اشاره به اقدامهای محیط زیستی اخیر بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان در کاشت ۲۰۰ هزار اصله نهال در استان هرمزگان گفت: امیدواریم این اقدام بتواند برگ زرین دیگری در کارنامهی پرافتخار شرکت نفت ستاره خلیج فارس در ایفای مسئولیتهای اجتماعی به یادگار بگذارد و همواره شاهد توسعهی متوازن هرمزگان و بالندگی هر روزه ایران اسلامی باشیم.
نظر شما