سامانه‌های مدیریتی و نظارتی توزیع سوخت در جایگاه‌های سیستان و بلوچستان اجرایی می‌شوند

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان از فرآیند اجرای سامانه‌های کنترلی، مدیریتی و نظارتی توزیع سوخت در جایگاه‌های عرضه سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: طرح سامانه دوربین پلاک خوان ثبت‌نام کدینگ مستقر در ناحیه مرکزی و سامانه نرم‌افزاری مدیریت عرضه سوخت با کارت اضطراری جایگاه‌ها در حال اجراست.

به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری مهر، قربانعلی مردانی درباره انتشار خبری مبنی بر تخصیص سهمیه بنزین در چهار مرحله در شهرهای حوزه سیستان و بلوچستان و زاهدان اظهار کرد: دو گروه خودرو در سیستان و بلوچستان داریم، دسته نخست خودروهایی هستند که کارت هوشمند سوخت دارند و کدینگ هستند، یعنی به لحاظ قانونی هیچ مشکلی برای دریافت سهمیه دولتی ماهانه (۶۰ لیتر با قیمت اول و ۱۰۰ لیتر با نرخ دوم) نداشته و طبق روال گذشته سهمیه خود را دریافت می‌کنند.

وی افزود: در این گروه، مناطق شرکت‌ ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان، هیچ دخل و تصرفی در سهمیه کارت‌های سوخت استانی ندارند زیرا سامانه هوشمند کشوری است و نمی‌توانیم دخل و تصرف داشته باشیم.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان تصریح کرد: نوع دوم، خودروهایی هستند که کدینگ نبوده، یا خودرو کارت هوشمند سوخت ندارد و المثنی بوده یا در نوبت صدور کارت بوده، خودرو نقل و انتقال شده است یا مسافر هستند و به هر دلیلی در سیستان و بلوچستان نمی‌توانند با کارت سوخت خود سهمیه بنزین دریافت کنند.

مردانی گفت: این افراد می‌توانند از کارت‌های سوخت اضطراری موجود در جایگاه‌های عرضه بهره‌مند شوند، در این باره تعداد ۷۶ کارت اضطراری در ۴۴ جایگاه عرضه سوخت سیستان و بلوچستان وجود دارد و به افرادی که به هر دلیل نمی‌توانند طبق روال عادی و از سهمیه بنزین کشوری استفاده کنند خدمات ارائه می‌دهند.

وی اظهار کرد: این اقدام برای ساماندهی و کنترل استفاده از کارت اضطراری به‌منظور جلوگیری از سوءاستفاده‌های موجود و دریافت بنزین به تعداد زیاد ازسوی یک خودرو انجام شده، به این منظور نرم‌افزاری در سیستان و بلوچستان تولید شده  که فعلاً به‌صورت آزمایشی در جایگاه‌های عرضه سوخت ناحیه زابل و زاهدان آغاز به‌کار کرده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان افزود: برای این دسته از خودروها ۱۰۰ لیتر سهمیه سوخت در نظر گرفته شده است تا در ماه، چهار مرحله هر بار ۲۵ لیتر در هفته بتوانند سوخت دریافت کنند، بنابراین آنچه در فضای مجازی گفته شده که این ۱۰۰ لیتر به سهمیه خودروها در استان، افزوده شده هیچ ربطی ندارد و این اقدام با هدف کاهش صف‌های طولانی بنزین، ساماندهی و مدیریت سوخت به‌کارگیری شده است.

مردانی از فرآیند اجرای سامانه‌های کنترلی، مدیریتی و نظارتی توزیع سوخت در جایگاه‌های عرضه سیستان و بلوچستان خبر داد و تصریح کرد: طرح سامانه دوربین پلاک‌خوان ثبت‌نام کدینگ مستقر در ناحیه مرکزی و سامانه نرم‌افزاری مدیریت عرضه سوخت با کارت اضطراری جایگاه‌ها در حال اجراست.

وی گفت: سامانه دوربین پلاک‌خوان در سطح منطقه تولید شده و برای ثبت مشخصات خودروهای پلاک غیربومی استان است که فرآیند کدینگ کارت سوخت تسهیل خواهد شد و زمان انتظار کدینگ کاهش چشمگیری خواهد یافت.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان درباره سامانه مدیریت کارت‌های سوخت اضطراری نیز افزود: این سامانه به منظور برنامه‌ریزی توزیع سوخت، جلوگیری از سواستفاده و دریافت گزارش‌های مورد نیاز از سوی منطقه زاهدان تولید و به‌صورت آزمایشی در حال استفاده است.

مردانی اظهار کرد: شهروندان نباید به شایعات فضای مجازی اهمیت دهند، بلکه صحت و سقم اخبار را از خبرگزاری و رسانه‌های معتبر به‌ویژه سایت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان پیگیر شوند.

کد خبر 637031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =