به گزارش شانا به نقل از صندوقهای بازنشستگی، پسانداز و رفاه کارکنان صنعت نفت، در چارچوب تکمیل طرحهای نیمهتمام، توسعه زنجیره ارزش و متنوعسازی سبد سرمایهگذاریها گروه اقتصادی صندوقها، عبدالحسین بیات، رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت از طرح ذخیرهسازی شرکت سرمایهگذاری نفت قشم بهعنوان یکی از شرکتهای گروه اقتصادی صندوقها در جزیره قشم بازدید کرد.
جزیره قشم به علت موقعیت مکانی راهبردی، نزدیکی به تنگه هرمز، دسترسی به آبهای آزاد و قرارگیری در مسیر تردد کشتیهای خارجی و داخلی محلی مناسب برای احداث مخازن ذخیرهسازی بوده و با همین هدف این شرکت تأسیس شده است. از سوی دیگر، بسترسازی برای توسعه صادرات برای پایداری منابع ورودی صندوقها حائز اهمیت است.
از سال ۱۳۹۵ شرکت سرمایهگذاری اهداف ۵۱ درصد سهام شرکت سرمایهگذاری نفت قشم را خرید و ۴۹ درصد در تملک شرکت سرمایهگذاری صنعت نفت باقی ماند. با تلاش متخصصان شرکت نفت قشم، فاز اول با ظرفیت ذخیرهسازی ۳.۲ میلیون بشکه میعانات گازی به بهرهبرداری رسید.
در طرح پایانه نفت قشم با ۱۳ مخزن ذخیرهسازی نفت و میعانات گازی با ظرفیت ۶.۵ میلیون بشکه انجام میشود که از این میان ۱۱ مخزن ۵۴۰ هزار بشکهای و ۲ مخزن ۲۷۰ هزار بشکهای همه بهصورت سقف شناور است. هم اینک فاز دوم مخازن تکمیلشده و آماده تحویل به شرکت ملی نفت است، البته بخشی از فعالیت در فاز دوم مربوط به گوی شناور تخلیه و بارگیری (SPM) در شرف اجراست. شرکت سرمایهگذاری نفت قشم با تکمیل مخازن فاز دوم موفق شده است تقریباً سهم ۹درصدی از بازار ذخیرهسازی را به خود اختصاص دهد.
در ادامه این بازدید، رئیس هیئترئیسه صندوقها از کارخانه شرکت پالایش نفت جی در بندرعباس بازدید کرد و یک بخش تکمیلی مربوط به فرآیند صادرات قیر هم به بهرهبرداری رسید.
بازدید از پالایشگاه ستاره خلیجفارس، سومین برنامه بازدید این سفر بود. رئیس هیئترئیسه صندوقها در نشستی با مدیرعامل و مدیران این پالایشگاه با قدردانی و تشکر از فعالیتهای شبانهروزی آنها در زمینه تولید و استحکام اقتصاد کشور تأکید کرد: مکلف هستیم طبق اساسنامه از منابع صندوقهای بازنشستگی که در طرحها و پروژهها سرمایهگذاری شده است صیانت و برای حفظ و افزایش ارزش آنها کوشش مجدانه و کمک کنیم، زیرا این منابع حقالناس است.
در این نشست وضع ظرفیت، تولید و برخی قوانین و مقررات تأثیرگذار بر فرآیند سودآوری برای سهامداران بحثوبررسی شد.
نظر شما