قدردانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از اقدام‌های توسعه‌ای در پالایشگاه آبادان

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بازدید از پالایشگاه آبادان، اقدام‌های توسعه‌ای انجام‌شده در پالایشگاه آبادان در حوزه توسعه کمّی و کیفی تولیدات، همچنین طرح‌های زیست محیطی را ستودنی دانست و بر لزوم سرمایه‌گذاری در سامانه‌های برخط پیشرفته به‌منظور حفاظت از منابع تأکید کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پالایش نفت آبادان، سعید جلیلی در حاشیه سفر به آبادان و حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن در این شهرستان، طی بازدید از پالایشگاه آبادان، نشستی صمیمی با رؤسا و مدیران ارشد این شرکت برگزار کرد که در این نشست مسائلی پیرامون ورود به گام دوم انقلاب و لزوم رفع موانع و الزام‌های توسعه اقتصادی کشور مطرح شد.

وی در این نشست پس از استماع گزارش عملکرد پالایشگاه آبادان در دولت سیزدهم، پیشرفت‌ها و اقدام‌های انجام‌شده در این شرکت پالایشی را امیدآفرین خواند و از مدیریت و پالایشگاه نفت آبادان برای رقم‌ زدن این پیشرفت‌ها قدردانی کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به فرازی از بیانات مقام معظم رهبری که ایران تا قله راه زیادی ندارد، از ترور، جنگ تحمیلی و تحریم‌های حداکثری به‌عنوان گردنه‌های مسیر ۴۵ ساله پس از پیروزی انقلاب اسلامی یاد کرد و افزود: رشد ما در سال‌های گذشته صفر یا منفی بوده است، اما حالا پیشرفت کرده‌ایم و اکنون زمان آن رسیده است که هرچه سریع‌تر کمبودها و عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم و برای رسیدن به این هدف شتاب بگیریم و جهش کنیم.

جلیلی تأکید کرد: ما به جایی رسیده‌ایم که باید با قدرت جلو برویم و این یک الزام است. باید با نگاه به آینده، مختصات نقطه کنونی و مختصات نقطه‌ای را که قرار است به آن برسیم بدانیم، از این رو به یک دید عمیق، برنامه‌ریزی دقیق و تلاش مضاعف نیاز داریم.

وی از متخصصان و نخبگان خواست در عرصه‌های توسعه‌ای کشور از جمله برنامه پنج‌ ساله هفتم با حساسیت بیشتری مداخله کنند و پیشنهادهای سازنده ارائه دهند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی از تعیین اولویت‌ها از جمله ناترازی منابع و مصارف به‌عنوان اقدامی مهم یاد کرد و گفت: حفظ‌ منابع از الزام‌های انضباط مالی است زیرا توسعه هدفمند اقتصادی، مستلزم محاسبه و حفظ‌ منابع است.

به‌کارگیری سیستم‌های برخط پیشرفته به منظور حفاظت از منابع

جلیلی در ادامه به اجرا و به‌کارگیری سیستم‌های برخط به‌عنوان یک راه برای حفاظت از منابع یاد کرد و گفت: انتظار می‌رود با سرمایه‌گذاری هدفمند و استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و برنامه‌ریزی یکپارچه، یک‌ بار برای همیشه با تأمین منابع مالی این مشکل برطرف و به‌صورت جدی عملیاتی و دنبال شود.

وی با بیان اینکه بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی از سوی رهبری به مجمع تشخیص مصلحت نظام ‌وظیفه تعیین و نظارت بر سیاست‌های کلی نظام محول شده است، پایش فرآوری زنجیره انرژی نفت و گاز و کالاهای فرآوری‌شده را نمونه این وظایف برشمرد و گفت: موضوع جمع‌آوری گازهای مشعل و استحصال گاز مایع از دیگر مسائل مورد توجه است که پالایشگاه آبادان در این زمینه اقدام‌های خوبی انجام داده است.

لزوم اعتماد به شرکت‌های داخلی برای بومی‌سازی سیستم‌های میترینگ

حکیم قیم، مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان نیز در این نشست در سخنانی خواهان تغییر تفکر برای ثمربخشی طرح‌هایی همچون میترینگ شد و گفت: سیستم میترینگ سال ۸۶ در پالایشگاه آبادان با اعتباری معادل ۸.۵ میلیون یورو طراحی، اما مسئله تحریم‌ها مانع اجرای کامل آن شد تا اینکه سال گذشته این سیستم راه‌اندازی شد، اما کشور ما هنوز از نظر تکنولوژی وابسته است و نمی‌توان از آن به‌صورت کامل بهره برد.

وی همچنین خواستار همکاری نزدیک‌تر و هم‌سوی کمیته میترینگ وزارت نفت و پالایشگاه آبادان برای برطرف کردن عوامل بازدارنده در این زمینه شد و افزود: محدودیت‌های فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و تحریم‌های ظالمانه، باعث ایجاد کندی در کار یا توقف پروژه‌ها شده است، اما باید به شرکت‌های داخلی اعتماد کرد و از یک جا کار را شروع کرد و در امتداد مسیر، مشکلات را برطرف کرد تا بتوان به خودکفایی و پویایی رسید.

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان بر لزوم تعریف الگوی اقتصادی اسلامی برای توسعه کشور تأکید و از تغییر سیاست‌ها و سبک زندگی به‌عنوان الزام‌های تحقق آن یاد کرد.

کد خبر 637676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =