به گزارش شانا به نقل از صندوق بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات، رئیس هیئترئیسه این صندوق در نخستین نشست شورای عالی تولید در سال ۱۴۰۳ با اشاره به شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: اولویت در بخش تولید، استفاده بهینه از سرمایهگذاریهای انجام شده، با مدنظر قرار دادن شرایط خوراک و مواد اولیه است.
وی با یادآوری ماهیت غیردولتی مجموعه گروه اقتصادی صندوقها، افزود: شرکتهای تولیدی گروه اقتصادی صندوقهای بازنشستگی وابستگی بودجهای و مالکیتی به دولت ندارند، از این رو این مجموعه پویا برای حرکت در مسیر جهش تولید با شعار سال همخوانی زیادی دارد.
رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت اظهار کرد: تولید بهدلیل ماهیت ضدتورمی، اثر قابل توجهی بر سیستمهای اقتصادی میگذارد و بسیار ارزشمند است، از این رو فرآیند تولید اقتصادی در شرکتهای گروه اقتصادی صندوقها با ساختاری بهینه هدفگذاری شده است.
بیات تصریح کرد: حداکثر ظرفیت بهینه بهمعنای مقدار تولیدی است که با ظرفیتهای نصبشده و فروش متناسب باشد، چون هدف نهایی از تولید در بنگاههای اقتصادی ازجمله صندوقها، کسب سود اقتصادی است.
وی پیگیری و تمرکز بر طرحهای در حال اجرا در غرب و جنوب کشور ازجمله الفین کنگان و واحدهای پاییندستی آن و پتروپالایش دهلران را در چارچوب جهش تولید دانست و افزود: انشاءالله با بهرهبرداری از این طرحهای توسعهای، در بخش مرتبط با صندوقها، عملاً شعار سال محقق میشود.
رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت بر ضرورت بررسی میزان تولید در شرکتهایی که صندوق در آن سهامدار است، تأکید کرد و گفت: منطقی است در هر کجا که صندوق سهامی دارد میزان تولید و سود آن را ارزیابی کنیم.
بیات در این نشست از مدیران عامل نفت جی و نفت سپاهان خواست گزارشی از اقدامهای انجامشده در حوزه بازاریابی منطقهای را تدوین و ارائه کنند و افزود: دیپلماسی اقتصادی کسبوکار رکن جهش تولید است، بنابراین برنامههای بازاریابی و فروش باید متناسب با ویژگیهای بازارهای هدف باشد.
وی بودجهریزی واقعبینانه را با اهمیت دانست و اظهار کرد: شاخص ارزیابی عملکرد و بودجه، پیشبینیشده است، از این رو بنگاههای اقتصادی باید از تغییر بودجه سالانه پرهیز کرده و بهجای تغییر صورتمسئله، دلایل احتمالی تحقق نیافتن برنامه و بودجه را آسیبشناسی کنند.
افزایش تولید پتروپالایش کنگان
در ادامه این نشست، حمید قادری، مدیرعامل شرکت پتروپالایشگاه کنگان با تشریح آمار و ارقام عملکرد ماه گذشته و ارزیابی وضع تولید در سال ۱۴۰۲ در این مجموعه افزود: اهتمام این مجموعه صنعتی در سال پیش تولید حداکثری با در نظر گرفتن شرایط خوراک و توان و کشش بازار بود که افزایش 8 درصدی تولید نسبت به سال پیش از آن (۱۴۰۱)، مؤید تحقق این رویکردها در پتروپالایش کنگان است.
محصول تازه نفت جی
محمود نیکوسخن، مدیرعامل شرکت نفت جی نیز در بخش ارزیابی وضع تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ و ماه گذشته گفت: تا پایان خردادماه قیر گوگردی به سبد محصولات این شرکت افزوده و سبب کاهش قیمت تمام شده میشود.
رکوردهای تازه در نفت سپاهان
در ادامه این نشست، فرهاد امیندهقان، مدیرعامل شرکت نفت سپاهان گفت: این شرکت پارسال با تغییر در حجم تولید و فروش به رکوردهایی تازه دست یافت.
وی افزود: فروش ۸۹ هزار و ۶۳۶ تن انواع محصول در بهمنماه سال ۱۴۰۲ رکورد تازهای برای نفت سپاهان در ۱۰ سال گذشته بوده است، همچنین پارسال رکورد سالانه فروش به مقدار ۷۴۱ هزار تن جابهجا شد.
مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با بیان اینکه در تولید روغن صنعتی، مقدار تولید، چهار برابر ماههای گذشته است، اظهار کرد: در مجموعه محصولهای صادراتی، رتبه یک بازار برای نفت سپاهان ثبت شده است، همچنین در سال ۱۴۰۲ در بعضی از محصولات، این مجموع به رتبه نخست فروش داخلی دست یافت.
بر پایه این گزارش، حمیدرضا توسلی، مدیرعامل شرکت سروک آذر نیز بهعنوان یکی از شرکتهای تولیدی گروه صندوقها، تازهترین وضع تولید و درآمد این شرکت و اقدامهای انجامشده در تحقق مطالبات را تشریح کرد.
نظر شما