تمجید دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف از پژوهشگاه صنعت نفت ایران به‌عنوان قطبی برای همکاری‌های آینده

دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف) با اشاره به دیدارهای مشترکی که در ایران داشته است، گفت: افتخار می‌کنیم که در زمینه پژوهش جایی مثل پژوهشگاه صنعت نفت به‌عنوان الگو وجود دارد.

به گزارش خبرنگار شانا، محمد حامل روز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت) در ادامه برنامه‌های خود در تهران از بخش‌های بالادستی و پایین‌دستی پژوهشگاه صنعت نفت بازدید کرد و در جریان توانمندی‌های این مجموعه در بخش‌های مختلف مطالعات و تحقیقات و پروژه‌های اجرایی صنعت نفت قرار گرفت.

در ادامه این بازدید که با همراهی احمد اسدزاده، معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت و جمعی از مدیران پردیس‌های مختلف پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، چند بحث تخصصی از سوی محمدامین نادریان، نماینده ایران در جی‌ئی‌سی‌اف، و آیدار شکیروف، رئیس تجزیه‌وتحلیل بازار گاز جی‌ئی‌سی‌اف، و رضا نوشادی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، درباره بازارهای تازه و قیمت گاز در آینده نزدیک ارائه شد.

محمد حامل در این نشست با اشاره به قابلیت‌های پژوهشگاه صنعت نفت، از پژوهشگاه به‌عنوان قطب تحقیقاتی صنعت نفت برای ایران و کشورهای عضو جی‌ئی‌سی‌اف یاد کرد و گفت: در نشست وزرا که ماه اکتبر برگزار می‌شود، آمادگی کامل داریم همه موضوع‌های مطرح‌شده در نشست‌های مشترک با ایران را مطرح کنیم و به نتایج مطلوبی برسیم.

وی به اجلاس اخیر سران جی‌ئی‌سی‌اف در الجزایر که رئیس‌جمهوری ایران نیز در آن حضور داشت، اشاره و بیان کرد: در این نشست به یک نتیجه‌گیری به‌عنوان راهنمای همکاری‌های آینده رسیدیم. همچنین، در برگزاری این نشست مسائل مهمی وجود دارد که مهم‌ترین آن‌ها بیشترشدن روند همکاری اعضای جی‌ئی‌سی‌اف است و به همین دلیل ما آمادگی زیادی برای همکاری با ایران داریم و این موضوع‌ها را به اعضای دیگر هم منتقل می‌کنیم.

دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف) با بیان اینکه پژوهشگاه صنعت نفت می‌تواند قطبی برای همکاری‌های آتی در حوزه مطالعات و پژوهش در میان کشورهای عضو صادرکننده گاز باشد، افزود: تجربه‌ای که با پژوهشگاه داشته و ملاقات‌ها و بازدیدهایی که امروز داشتم، نشان می‌دهد ایران به‌عنوان یکی از اعضای اصلی کشورهای صادرکننده گاز، نقش تعیین‌کننده‌ای در تحقیقات و موضوعات مهم بازار گاز دارد.

حامل افزود: افتخار می‌کنیم در زمینه پژوهش جایی مثل پژوهشگاه صنعت نفت به‌عنوان یک الگو حضور فعال دارد و باور داریم که می‌توانیم همکاری بیشتری با ایران و این مجموعه داشته باشیم.

دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز با بیان اینکه ایران می‌تواند نقشی مهمی به‌عنوان یکی از اعضا در شکل‌گیری شبکه همکاری‌های اقلیمی داشته باشد، تصریح کرد: در نتیجه این همکاری‌ها می‌توانیم پروژه‌های پژوهشی و عملیاتی خوبی را به نتیجه برسانیم. پژوهشگاه صنعت نفت مجموعه‌ای است که می‌تواند در حوزه نفت و گاز نقش مهمی داشته باشد.

عظیم کلانتری، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت نیز ضمن قدردانی از حضور دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز در این مجموعه و نگاه مثبتی که نسبت به همکاری‌های آینده وجود دارد، اظهار امیدواری کرد فرصت‌های بیشتری برای ارتباط و تعامل با کشورهای عضو صادرکننده گاز برای پروژه‌های آینده ایجاد شود.

کد خبر 641159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =