به گزارش خبرنگار شانا، مسلم بیات، مشاور استانداردسازی انجمن نفت ایران، در ابتدای این نشست گزارشی درباره چهار رکن اصلی استانداردسازی در صنعت نفت یعنی استانداردهای رسمی، روششناسی، ارزیابی انطباق و تأیید صلاحیت ارائه کرد.
وی با تأکید بر اینکه کیفیت بهویژه در صنعت نفت، با شعار شکل نمیگیرد و باید اهمیت زیرساختها را در مسیر پایداری و توسعه پایدار در نظر بگیرند، افزود: زیرساختهایی که برای رعایت کیفیت تجهیزات و اجزای مختلف صنعت نفت نیاز است، با استانداردهای بینالمللی تدوین شدهاند و شیوهها و تکنیکهای انطباق، با توجه به این استانداردها مطرح و رعایت میشوند.
در ادامه این نشست، مجتبی بابایی، مدیر انجمن نفت ایران، با تأکید بر اینکه وزارت نفت بهعنوان مالک و کارفرمای اصلی پروژهها در طرحها، گواهینامه و اعتباربخشی مسئولیت مستقیم دارد و از نشان IPI در این مسیر استفاده میکند، بیان کرد: وزارت نفت بهدنبال بالابردن کیفیت و رگولاتوری است و نهادهای مرتبط با استانداردها را دور هم جمع کرده است.
در این نشست، نظامالدین برزگری، مشاور معاونت پژوهش و فناوری در حوزه استانداردسازی نیز بر اولویت مسئله پایداری در استانداردسازی تجهیزات صنعت نفت تأکید کرد.
نظر شما