به گزارش خبرنگار شانا، در این نشست با اشاره به این موضوع که آسیبهای ناشی از تغییر اقلیم به هزینههای عملیاتی بالا برای تطبیق شرایط عملکردی منجر میشود، گفته شد که آسیبهای ناشی از رژیم حقوقی و اقدامهای مقابلهای فشار زیادی بر مجتمعهای تولیدی تحمیل میکند و هزینههای مختلفی برای صنایع ایجاد میشود، چه در زمینه تغییرات فرایندها و تجهیزات و چه در زمینه تولید و صادرات محصولات.
الزامها و پیشنیازها برای مدیریت کربن در ۶ حوزه کلی با تعیین مقدار و روند انتشار صنعت پتروشیمی در این نشست مطرح و با برنامهریزی سیاستهای کربنزدایی و استفاده از حمایتهای بینالمللی بیان شد.
براساس این گزارش، در این نشست در زمینه اقدامهای کاهش انتشار افزون بر اقدامهای قابل اجرا در داخل محوطه شرکتهای پتروشیمی، قابلیت کاهش انتشار از طریق انرژیهای تجدیدپذیر، همچنین توسعه فضای سبز بررسی و دورنمای کاهش انتشار با در نظر گرفتن سود و زیان و قابلیت اجرایی همه پروژهها تحلیل شد، همچنین دیگر موارد نیز بهمنظور پیشبرد بهتر اهداف کلان مدیریت کربن از جمله استفاده از تسهیلات بینالمللی در زمینه اجرای پروژههای کاهش انتشار کربن مورد بررسی قرار گرفت.
بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «صنعت نفت؛ جهش تولید، بهینهسازی فناورانه» از روز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت) بهمدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران دایر است.
بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در این رویداد بزرگ نفتی در بخشهای مختلف ازجمله شرکتهای بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میاندستی و پاییندستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکتهای دانشبنیان، پارکهای فناوری، دانشگاهها، استارتاپها و دیگر شرکتهای مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.
نظر شما