به گزارش خبرگزاری رویترز، ظهور نشانههایی از تضعیف تقاضای نفت چین که عامل افزایشی پایینآمدن حجم ذخیرهسازیهای نفت آمریکا را خنثی کرد، سبب شد قیمت نفت خام در معاملات روز چهارشنبه (۲۷ تیر) ثابت بماند و در عین حال قیمت شاخص نفت خام برنت در دادوستدهای روز سهشنبه (۲۶ تیر) نزدیک به پایینترین سطح یکماهه خود بود.
قیمت شاخص نفت خام برنت تا ساعت ۳ و ۱۵ دقیقه بهوقت گرینویچ با چهار سنت افت به ۸۳ دلار و ۶۹ سنت به ازای هر بشکه رسید.
نفت خام دبلیوتیآی آمریکا هم با ۴ سنت کاهش، ۸۰ دلار و ۷۲ سنت برای هر بشکه دادوستد شد.
هر دو شاخص در سه نشست معاملاتی پیشین با کاهش روبهرو بودهاند، بهطوری که شاخص برنت در معاملات روز سهشنبه به ۸۳ دلار و ۳۰ سنت و پایینترین رقم از ۱۷ ژوئن (۲۸ خرداد) رسید.
پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد بازار در کارگزاری فیلیپ نوا مستقر در سنگاپور، گفت: درحالیکه نگرانیها درباره تقاضای چین همچنان بر تصمیمهای سرمایهگذاران تأثیر میگذارد، کاهش ذخیرهسازیهای آمریکا عاملی است که مانع افت بیشتر قیمت نفت میشوذ و دادههای خردهفروشی ثابت ایالاتمتحده نشان میدهد که اقتصاد با وجود هزینههای استقراض بالاتر، هنوز شرایطی مطلوبی دارد.
چین، بزرگترین واردکننده نفت جهان، رشد اقتصادی خود را در سه ماه دوم ۴.۷درصد نشان داد؛ دادههای رسمی اوایل این هفته نشان داد که این مقدار، پایینترین رشد از سه ماه نخست سال ۲۰۲۳ تا امروز بوده است.
دانیل هاینس، تحلیلگر بانک استرالیایی ایانزد، در یادداشتی اعلام کرد: تقویت ارزش دلار آمریکا بر قیمت نفت نیز تأثیر گذاشته است. شاخص دلار برای سومین نشست معاملاتی پیاپی در روز چهارشنبه اندکی بالاتر بود و این وضع سبب شد نفت برای سرمایهگذاران با دیگر ارزها گران شود.
نظر شما