به گزارش شانا، احمد فعلهگری، مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان در دیدار با علمای دینی شهرستان مرزی بانه، خدمترسانی به مردم این استان و مراکز دینی را وظیفه دانست و گفت: هرگونه طرح عمرانی در استان کردستان بهدلیل توپوگرافی و جفرافیای خاص با سختی و مشقت فراوان همراه است، بهویژه فعالیتهای عمرانی در زمینه گازرسانی که استانداردهای خاص و ویژه دارند که حساسیت موضوع را افزایش میدهد.
وی ادامه داد: شرکت گاز کردستان با توجه به اینکه تأمین سوخت مایع به این مناطق سختگذر هرساله باسختی فراوان انجام میشد، برای هموار شدن زندگی و رفاه حال مردم اقدام به گازرسانی به روستاهای دوردست کرد.
مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان بیشترین فعالیت گازرسانی در استان را گازرسانی به مناطق روستایی دانست و اعلام کرد: شرکت گاز استان با گازرسانی به نقاط مرزی ثبات و آسایش را به ارمغان آورده است.
ملا صالح احمدی، از اساتید حوزه علمیه شهرستان مرزی بانه و نقطه صفر مرزی مجموعه روستای انجینه خدمت به مردم را عبادت دانست و گفت: دین اسلام بهعنوان آخرین دین الهی، دینی اجتماعی است و به همه ابعاد و زوایای زندگی بشری نظارت و توجه داشته است و رابطه انسان را تنها در ارتباط او با خدا و انجام یک سلسله عبادات دستوری مانند نماز و روزه خلاصه نمیکند، بلکه انسان را در سطحی وسیعتر و مقیاس بزرگ اجتماعی مینگرد که در هر بعدی از ابعادش باید نکات و مسائلی را مدنظر داشته باشد. یکی از مسائلی که مورد توجه و توصیه فراوان اسلام قرار گرفته، مسئله خدمت به مردم است.
وی افزود: خدمترسانی صادقانه و خالصانه به مردم میتواند سبب غفران و بخشش پارهای از گناهان و جبرانکننده کاستیهای انسان و وصال و راهنمایی انسان به بهشت الهی شود.
ماموستا حامد محمدی، امام جمعه مسجد روستای چومان نقطه صفر مرزی نیز بیان کرد: با اقدامهایی که برای گازرسانی به روستاهای نقطه صفر مرزی انجام شده، امنیت و آسایش برای مردم ساکن در این نقاط فراهم شده است.
در ادامه این دیدار، حاج ماموستا عزیز احمدی، امام جماعت مسجد خان بانه و عضو شورای افتاء این شهرستان از خدمات شرکت گاز استان کردستان برای گازرسانی به روستاهای صفرمرزی و کوخهایی که از امکانات اولیه زندگی محرومند قدردانی کرد و این خدمت را در طول دهها سال گذشته بیسابقه دانست.
نظر شما