به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، محمدعلی بیگزاده گفت: با توجه به برنامهریزیهای تدوینشده در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» این شرکت نیازهای پژوهشی خود را بهصورت مستمر و با همکاری واحدهای مختلف فنی و عملیاتی برآورد کرده است.
وی افزود: این نیازها در مقاطع مختلف زمانی و براساس نظام پژوهش، فناوری و تجاریسازی وزارت نفت میان دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری و مراکز علمی، فراخوان میشود.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اینکه امسال پیش از این در چهار مرحله، نیازهای مختلف پژوهشی شرکت فراخوان شده است، اظهار کرد: هماکنون در پنجمین فراخوان، یکی از نیازهای فناورانه با عنوان «تهیه و تدوین دانش فنی، فناوری طراحی و ساخت دستگاه Hydraulic Tong» که با همکاری معاونت مدیرعامل در عملیات حفاری و مدیریت امور مهندسی تعریف شده و به تصویب شورای عالی پژوهش این شرکت و مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران رسیده است در دستور کار قرار دارد.
بیگزاده درباره ضرورت انجام طرح بیان کرد: این طرح ازجمله طرحهای توسعهای شرکت بهشمار میرود که با هدف افزایش ایمنی دستگاههای حفاری، کاهش خطای انسانی و کاهش آسیب به لولههای حفاری تعریف شده است.
وی افزود: این فراخوان در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) به آدرس www.sate.atf.gov.ir و سامانه نظام ایدهها و نیازها به آدرس www.nan.ac قابل مشاهده است. پژوهشگران میتوانند پیشنهاد خود را در قالب فرم پیشنهادی طرح پژوهشی روی سایت به آدرس www.rtd.nioc.ir تهیه و همراه با نامه رسمی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه یا رئیس پارک علم و فناوری مربوط به سامانه ساتع ارسال کنند.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران گفت: اطلاعات تکمیلی مربوط به طرح پیش گفته روی سامانه قابلیت دسترسی دارد و آخرین مهلت بارگذاری پیشنهادها ۳۰ آذر ۱۴۰۳ تعیین شده است.
نظر شما