به گزارش پایگاه خبری «رینیوئبلز ناو» (renewablesnow)، صندوق توسعه بینالمللی اوپک یک وام بیش از ۱۳۰ میلیون دلاری (۹۵۲.۲ میلیون یورو) برای حمایت و تأمین مالی ساخت نیروگاههای تجدیدپذیر در مصر، ترکیه و موریتانی تصویب کرده است.
این تأمین مالی تحت ابتکاری یک میلیارد دلاری برای تأمین مالی پروژههای توسعهای جدید شامل زیرساختها، طرحهای انرژی تجدیدپذیر، انعطافپذیری اقتصادی و... تمدید خواهد شد.
صندوق اوپک بهطور ویژه یک وام ۴۰ میلیون دلاری برای ساخت پروژه نیروگاه بادی خلیج سوئز با ظرفیت ۱.۱ گیگاوات به مصر اعطا خواهد کرد.
این مجموعه شامل دو مزرعه بادی ۵۵۰ مگاواتی است که از سوی شرکت آکوا پاور (ACWA Power) عربستان سعودی و شریکانش ساخته میشود و انتظار میرود برای بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار خانه برق تولید کند.
گروه بانک توسعه آفریقا (AfDB) هم بهتازگی تا سقف ۱۷۰ میلیون دلار برای این پروژه که بزرگترین توسعه نیروگاه بادی مصر خواهد بود و به هدف تأمین بیش از ۴۰ درصد از کل انرژی این کشور از محل انرژیهای تجدیدپذیر تا سال ۲۰۳۵ کمک می کند، تصویب کرد.
۴۰ میلیون دلار وام از صندوق اوپک برای ایجاد ظرفیت صفحههای خورشیدی (فتوولتائیک) در موریتانی و نصب تأسیسات زیرساختی بهمنظور اتصال شبکه برق این کشور به شبکه مالی تمدید خواهد شد و انتظار میرود این پروژه برق را به ۸۰ هزار خانه برساند.
رقم وام اعطایی صندوق اوپک به ترکیه ۵۰ میلیون یورو (۵۲.۵ میلیون دلار) است و از سرمایهگذاری در طرحهای انرژیهای تجدیدپذیر، بهرهوری انرژی و سازگاری با آبوهوا حمایت میکند.
این وام به بانک صنعتی و توسعه ترکیه (TSKB) اعطا خواهد شد و از هدف ترکیه برای به صفر رساندن انتشار گازهای گلخانهای تا سال ۲۰۵۳ حمایت خواهد کرد.
نظر شما