ثبت رکورد تازه جذب منابع مالی در شرکت مهندسی و توسعه گاز

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: رکورد جذب منابع مالی در این شرکت از ۷۰ تا ۷۲ درصد به ۷۶ تا ۸۶ و ۹۸.۵ درصد رسیده است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، رضا نوشادی دیروز (دوشنبه، سوم دی‌) در آیین معرفی اعضای جدید هیئت‌مدیره و قدردانی از اعضای پیشین با اشاره به کاهش قراردادهای سنواتی در شرکت اظهار کرد: تعداد قراردادهای سنواتی شرکت از ۸۶۵ به ۱۶۰ رسیده است، همچنین با استفاده از راهبردها و برنامه‌های تدوین‌شده در شرکت موفق شدیم انباری را که سالانه صدها قلم و در بعضی سال‌ها در ابعاد هزار قلم کالا به آن اضافه می‌شد، کنترل کنیم، به‌گونه‌ای که در گزارش مجمع پارسال حدود ۵۶۰ قلم کالا از تعداد اقلام وارده به شرکت کاهش یافت.

وی با اشاره به واگذاری اختیارات به بخش‌های مختلف شرکت افزود: فرآیند واگذاری اختیارات تا جایی پیش رفته است که نامه ورودی به دفتر مدیرعامل از سوی مدیران و مجریان از ۷۰، ۸۰ نامه، امروز به‌ ۲۵ تا ۳۰ نامه رسیده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با بیان اینکه سعی کردیم علمداری نظام پیمانکاری و نظام‌مهندسی مشاور را به‌ پیش ببریم، از این‌ رو اصلاحاتی در قراردادهای مشاور اتفاق افتاد، تصریح کرد: همچنین در بخش نظام پیمانکاری، دستورعمل رسیدگی به تأخیرها  مبتنی بر آخرین تجربیات بشری در حوزه مدیریت پروژه در دستور کار قرار گرفت و امروز در وزارت نفت منتشر شده و همه بخش‌ها از آن بهره‌مند هستند.

نوشادی ادامه داد: همچنین آسیب‌شناسی بسیار مطلوبی از اثرپذیری حوزه کالا و پرداخت با تصمیم جسورانه و مدبرانه هیئت‌مدیره در دستور کار قرار گرفت، به‌گونه‌ای که امروز در پیش‌نویس ابلاغی سازمان مدیریت و برنامه‌ و بودجه کشور و کل نظام پیمانکاری کشور مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ توانستیم بیشترین ایستگاه تقویت فشار گاز را به سرویس بیاوریم، گفت: همچنین در سال ۱۴۰۲ همکاران مهندسی و توسعه گاز ایران، ۲۴ توربین را نصب و راه‌اندازی کرده‌اند و سیستم‌های کنترل بومی‌سازی شده در ایستگاه آرادان، نقطه عطف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با تأکید به روند رو به‌ جلوی شرکت در سال‌های اخیر و افق پیش‌رو بیان کرد: همسو با تحقق اهداف شرکت، مدیریت اوج مصرف را آغاز و ذخیره‌سازی را به‌عنوان یکی از راه‌حل‌های مدیریت اوج مصرف برای افق ۱۰۰ میلیون مترمکعب ذخیره‌سازی تعیین کردیم، به‌گونه‌ای که هم‌اکنون طرح ذخیره‌سازی سراجه با ۷۵درصد پیشرفت و طرح شوریجه که تأمین مالی آن به‌عهده ما نیست با ۵۰ درصد پیشرفت در جریان است.

کد خبر 651378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =