حل موضوع انرژی گران کردن آن نیست

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منظور ما از حل موضوع انرژی گران کردن آن نیست، گفت: معتقدم افزایش قیمت انرژی نه نخستین راه و نه‌ تنها روش است.

به گزارش شانا به نقل از خانه ملت، محمدباقر قالیباف امروز (دوشنبه، ۱۵ بهمن) در نشست مشترک سران و جمعی از مسئولان قوای سه‌گانه به میزبانی نهاد ریاست جمهوری، انرژی را یک ثروت ملی دانست و اظهار کرد: بر اساس قانون برنامه هفتم، دستیابی به ۲.۸ درصد از رشد اقتصادی ۸ درصدی از طریق بهره‌وری تعیین شده است. در کشور به موضوع انرژی باید با نگاه بهره‌وری نگریسته شود که اگر همه تلاش کنیم به این هدف تعیین‌شده خواهیم رسید، البته اراده دولت نیز بر این موضوع است. مجلس و قوه قضائیه نیز در این زمینه همراه دولت خواهند بود، زیرا هم به بهره‌وری می‌رسیم، هم مشکلات نهادی و نحوه مصرف اصلاح می‌شود و در نهایت فرصتی برای سرمایه‌گذاری است و هزینه‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

وی با بیان اینکه منظور ما از حل موضوع انرژی (بهینه‌سازی) گران کردن آن نیست، افزود: معتقدم افزایش قیمت انرژی نه اولین راه است و نه تنها روش. اگر هم زمانی قرار بر افزایش قیمت برای بهینه‌سازی باشد، اولین منفعت آن را باید مردم ببرند، بعد دولت و سیستم که البته اراده دولت و قوا نیز بر این است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شخصاً قول می‌دهم که در مجلس تمام‌قد در خدمت دولت هستیم. معتقدیم قوانین کافی برای خیزش اقتصادی از سوی دولت وجود دارد، اما با این حال اگر نیاز به قانون‌گذاری باشد قول می‌دهیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهیم و اگر جایی از قانون برنامه هفتم نیز نیاز به اصلاح داشت در صورت جمع‌بندی این اصلاح را فوراً انجام می‌دهیم.

کد خبر 653749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =