سید محیالدین جعفری در گفتوگو با خبرنگار شانا با بیان اینکه در مدت ۶ ماهه و نیمه دوم سال ۱۴۰۳ همکاران مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران تلاش خود را در دو مقطع مهم مطالعاتی و عملیات اجرایی متمرکز کردهاند، بیان کرد: آنچه ما در این مدت و بهخصوص در دولت چهاردهم در حال برنامهریزی هستیم این است که با نگاهی به ۳۰ سال گذشته، ارزیابی دقیقی از آنچه در خصوص اکتشاف اتفاق افتاده است، داشته باشیم.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف ما در دولت چهاردهم این است که با حمایت وزارت نفت، سرعت کشف را در عملیات حفاری با افزایش تعداد دکلها و در عملیات ژئوفیزیک با استفاده از تجهیزات نوین بالا ببریم، افزود: اگر در این دو مورد موفق شویم، میتوانیم سرعت کشف را به دو برابر افزایش دهیم.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه از سال ۹۸ عملیات اکتشاف دریا در ایران بهدلیل محدودیتهای دکل متوقف شده بود، تصریح کرد: با حمایت وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران و با همکاری شرکت فلات قاره ایران در دولت چهاردهم، توانستیم مناقصهای برگزار و یک پیمانکار با دکل دریایی را انتخاب کنیم.
جعفری افزود: با برگزاری این مناقصه، برای نخستین بار پس از پنج سال، موفق شدیم یک قرارداد با دکل دریایی در حوزه اکتشاف امضا کنیم و امیدواریم از سال ۱۴۰۴ عملیات کشف دریایی ایران در نواحی مرزی مشترک با کشورهای همسایه آغاز شود.
وی در خصوص تعطیلات نوروز و فعالیتهای کارکنان صنعت نفت اظهار کرد: صنعت نفت، صنعتی است که تعطیلبردار نیست و همکاران شاغل در این صنعت، در هر ساعت شبانهروز و در هر موقعیت تعطیلی یا غیرتعطیلی مشغول فعالیت هستند. همکاران ما در مدیریت اکتشاف نیز از این قاعده مستثنا نیستند و بهصورت شبانهروز در نواحی عملیاتی حضور دارند و حتی در تعطیلات نوروز نیز سر کارند و مشغول فعالیتاند.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران به تجربه شخصی خود اشاره کرد و گفت: سال ۸۲ هنگامی که نخستین فرزندم به دنیا آمد، من در چاه ۲۸۱ اکتشافی بیبی حکیمه بودم و نتوانستم در کنار خانوادهام باشم. این محرومیتها برای خانواده و همکاران ما وجود دارد، اما همکاران با جان و دل زحمت میکشند.
جعفری گفت: از حمایتها و تلاشهای همکاران عزیز بسیار متشکرم و امیدوارم بتوانیم با همدلی و همکاری بیشتر به موفقیتهای بیشتری دست یابیم.
نظر شما