به گزارش خبرنگار شانا، مهندس محمدرضا نعمت زاده افزود: از مجموع هشت میلیون و 350 کارت خودرو، تاکنون بیش از پنج میلیون و 200 هزار کارت خودرو به کاربران تحویل داده شده است.
وی گفت: در بخش ارائه کارت هوشمند موتورسیکلت به کاربران نیز، از مجموع پنج میلیون موتور سیکلت، بیش از یک میلیون و 200 کارت تحویل داده شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با بیان این که به دلیل نبود اطلاعات صحیح، در مجموع 10 میلیون کارت هوشمند سوخت صادر شده است، گفت: این در حالی است که تعداد خودروها، 8 میلیون و 350 هزار دستگاه است.
وی ادامه داد: بیش از 6 میلیون و 650 هزار کارت به شرکت پست تحویل داده شده که از این تعداد بیش از 5 میلیون و 200 هزار کارت تحویل مالکان خودرو شده است.
نعمت زاده با بیان این که حدود 15 میلیون کاربر دارای وسایل نقلیه بنزین سوز، اعم از خودرو و موتور سیکلت در کشور وجود دارد، گفت: کاربرهای یادشده از طریق 2300 جایگاه در سراسر کشور سوخت گیری می شوند..
وی در مورد نصب کارت خوان در جایگاه های سوخت گفت: از مجموع سیزده هزار و 557 کارت خوان، تاکنون بیش از 11 هزار و 675 کارت خوان نصب شده است.
معاون وزیر نفت در امور پالایش وپخش فرآوردههای نفتی همچنین در مورد موانع عمده پیشرفت کار برون سازمانی در اجرای این طرح اظهار داشت: نبود اطلاعات و جمع آوری نشدن نشانی دارندگان خودرو به ویژه خودروهای قدیمی به وسیله ناجا، توزیع نشدن بهنگام کارت های هوشمند سوخت به علت نقص و فقدان نشانی، تغییر نشانی و تغییر مالکیت به وسیله شرکت پست، همچنین نبود امکان تامین ارتباط مخابراتی برای حدود 220 جایگاه و کیفیت نامناسب بعضی از خطوط تلفن از سوی شرکت مخابرات از جمله مشکلات در اجرای این طرح است.
وی ادامه داد: دریافت نکردن اطلاعات نهایی خودروهای مسافرکش و آژانس های مسافری برای صدور کارت و دریافت نکردن اطلاعات خودروهای نیروهای مسلح برای صدور کارت هوشمند سوخت، از دیگر مشکلات اجرای این طرح به شمار می آید.
نظر شما