مهندس محسن دهان زاده در گفت و گو با خبرنگار شانا در مناطق نفت خیز جنوب افزود: استحصال 56 هزار بشکه نفت در پنج ماه نخست امسال با استفاده از نصب دستگاه فرآورش سیار (MOT) روی 34 حلقه چاه نفت انجام شده است.
رئیس مهندسی بهره برداری شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون یادآور شد: با به کارگیری این دستگاه در شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون، 648 هزار بشکه نفت از سال 1378 تا کنون فرآورش و استحصال شده است.
وی تصریح کرد: این میزان نفت استحصال شده در حالی به شبکه تولید مناطق نفت خیز جنوب تزریق شده که تعمیرات اساسی بخش های مختلف این دستگاه (MOT) نیز همزمان انجام شده است.
دهان زاده جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی ناشی از هرزرفت نفت، همچنین سود و صرفه اقتصادی ناشی از بازگشت نفت به چرخه تولید را دو کارکرد مهم دستگاه فرآورش سیار نفت برشمرد.
شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون بزرگ ترین شرکت تولیدی تابعه شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با توان تولیدی بیش از یک میلیون بشکه نفت در روز است. نفت و گاز تولیدی شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون از میدان های نفتی اهواز با 427 حلقه چاه، منصوری با 70 حلقه چاه، آب تیمور با 41 حلقه چاه، رامین با دو حلقه چاه، دارخوین با یک حلقه چاه و آزادگان با 6 حلقه چاه استحصال می شود.
شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون مسئولیت سرپرستی و هدایت 7 واحد بهره برداری، 4 واحد نمک زدایی،10 ایستگاه تقویت فشار گاز آسماری و بنگستان، سه کارخانه گاز و گاز مایع، یک واحد تلمبه خانه تقویت فشار نفت، دو واحد تاسیسات سرچاهی حوزه نفتی آزادگان، یک دستگاه فرآورش سیار نفت، یک دستگاه تفکیک گر سرچاهی دارخوین، دو واحد تصفیه خانه آب و سه ایستگاه اصلی برق را به عهده دارد که در نوع خود مسئولیتی بزرگ و برای تامین نفت کشورمان حیاتی است.
نظر شما