رئیس اداره اطلاعرسانی و ارتباط مردمی سامانه هوشمند سوخت در گفت و گو با خبرنگار شانا، با اعلام این خبر گفت: بر اساس تفاهمنامه ای که میان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران و بانک ملت امضا شدهT قرار است تا پایان شهریور امسال 1500 جایگاه سوخت کشور به سامانه پرداخت الکترونیک مجهز شود.
وی تجهیز جایگاه های سوخت کشور به سامانه پرداخت الکترونیک را در گرو آماده سازی زیرساخت های مخابراتی اعلام و تصریح کرد: تنها در صورت راه اندازی خطوط مخابراتی با قابلیت انتقال دیتا (اطلاعات) در جایگاه ها، امکان ایجاد ارتباط میان کارت سوخت و سامانه بانکی کشور فراهم می شود.
گرایش مردم به پرداخت دستی بهای سوخت
رئیس اداره اطلاعرسانی و ارتباط مردمی سامانه هوشمند سوخت با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی برای گسترش استفاده از پرداخت الکترونیک وجه سوخت در جایگاه ها تصریح کرد: با توجه به مصرف روزانه 65 میلیون لیتر بنزین در کشور، انتظار می رود مردم استقبال بیشتری از این طرح داشته باشند، ولی متاسفانه به دلیل ناآگاهی و فراهم نبودن زیرساخت های مخابراتی در برخی جایگاه ها مردم همچنان به پرداخت دستی بهای سوخت گرایش بیشتری دارند.
امیری در باره آخرین آمار تراکش کارت سوخت برای پرداخت الکترونیک در جایگاه های کشور گفت: از 9 تا 15 مرداد امسال 576 میلیون ریال بنزین و 66 میلیون ریال گازوییل در کشور با استفاده از پرداخت الکترونیک خریداری شد.
امیری از تجهیز جایگاه عرضه سوخت کشور به سامانه پرداخت الکترونیک وجه سوخت خبر داد و افزود: با توجه به مشکلات مخابراتی و امکان قطع برق در جایگاه ها، علاوه بر سیستم آنلاین (برخط) قرار است از سیستم آفلاین (غیربرخط) در جایگاه ها استفاده می شود تا در صورت قطع سیستم اینترنت اطلاعات کارت سوخت ذخیره شود.
وی با تاکید بر ضرورت همکاری بیشتر بانک ها برای اجرای طرح پرداخت الکترونیک تصریح کرد: هم اکنون دارندگان کارت بانک ملت، سپه، پاسارگاد و سرمایه می توانند با یک بار مراجعه به به یکی از شعب بانک ملت به سامانه پرداخت الکترونیک وجه سوخت در جایگاه ها متصل شوند.
امیری افزود: برای آسان شدن پرداخت وجه سوخت برای همه مردم ضروری است بانک های بیشتری برای اجرای این طرح با بانک ملت همکاری کنند.
استفاده از روش پرداخت الکترونیک وجه سوخت بسیار ساده است و متقاضیان میتوانند با یک بار مراجعه به یکی از شعب بانک ملت، یک کارت بانکی را با کارت هوشمند سوخت خود متصل کنند و پس از آن در جایگاههای عرضه بنزین مجهز به سامانه پرداخت، به جای پول نقد، بهای سوخت را با همان کارت هوشمند سوخت بپردازند.
پس از پایان عملیات سوختگیری، نحوه پرداخت وجه از طریق دستگاه کارت خوان جایگاه از فرد پرسیده میشود و در صورتی که فرد گزینه «پرداخت وجه به صورت بانکی» را انتخاب کند، با وارد کردن رمز کارت بانک عضو شبکه شتاب، وجه مربوط از حساب شتاب وی کم و به حساب صاحب جایگاه واریز میشود؛ بنابراین برای این که افراد بتوانند از تسهیلات پرداخت وجه به صورت الکترونیک در جایگاهها بهره مند شوند، ضروری است عضو شبکه شتاب باشند.
نظر شما