به گزارش خبرنگار شانا، مدیرعامل پتروشیمی مروارید گفت: این مجتمع پس از کسب بالاترین امتیاز براساس مدل جامع بلوغ مدیریت پروژه (CPM3) در میان پروژه های پتروشیمی کشور و همچنین حضور موفق در جایزه ملی مدیریت پروژه، امسال برای نخستین بار در کنار معتبرترین شرکت های جهانی مورد ارزیابی قرار گرفت و پس از گذراندن فرایندهای دشوار جایزه بین المللی مدیریت پروژه را کسب کرد.
صفرعلی بابایی با اشاره به حضور 52 کشور صنعتی جهان از جمله آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا، چین در این کنفرانس اظهار داشت: پتروشیمی مروارید برای نخستین بار با حضور در این کنفرانس موفق به کسب رتبه دوم جایزه بین المللی مدیریت پروژه در سال 2010 شد.
وی ادامه داد: پروژه های حاضر در این کنفرانس براساس 17 معیار مانند مدیریت یکپارچگی، مدیریت ریسک پذیری، مدیریت ارتباطات، حاکمیت و رهبری پروژه، مدیریت زمان و هزینه، کیفیت و محیط زیست، مدیریت ایمنی و بهداشت، مدیریت ادعا، تدارکات و پیمان ارزیابی شدند.
بابایی یادآور شد: فینالیست های این کنفرانس در سه سطح پروژه های کوچک، متوسط و بزرگ تقسیم بندی شده بودند که پتروشیمی مروارید در میان شرکت های مگا و بزرگ جایزه خود را دریافت کرد.
وی با بیان اینکه عملکرد شرکت های ایرانی در مقایسه با عملکرد سایر شرکت ها بسیار برجسته و قابل تحسین است، تاکید کرد: در بسیاری از پروژه های خاورمیانه می توان رد پای شرکت های خارجی را به خوبی دید حال آنکه بسیاری از پروژه های کشور مانند پتروشیمی مروارید را متخصصان داخلی به انجام می رسانند.
بابایی با بیان اینکه بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه در ترکیه برگزار شده است، اظهار داشت: حضور رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه و جمعی از هیئت دولت این کشور نشان از اهمیت بسیار بالای این کنفرانس داشت.
مدیرعامل پتروشیمی مروارید ظرفیت سالانه این مجتمع را 500 هزار تن اعلام کرد و گفت: این مجتمع هم اکنون در سال اول تولید تجاری قرار دارد از این رو برنامه ریزی کرده است تا پایان سال روی ظرفیت 300 هزار تن کار کند.
به گفته او معمولا طرح ها در سال ابتدای بهره برداری با 60 درصد ظرفیت اسمی فعالیت می کنند که این شرکت با وجود گذشت چند ماه از بهره برداری رسمی تا 89 درصد ظرفیت اسمی نیز تولید کرده است.
وی با اشاره به طرح تولید ام.یی.جی این مجتمع نیز اظهار داشت: این واحد ظرفیت تولید 553 هزار تن محصول را در سال دارد و هم اکنون مراحل طراحی خود را طی کرده و زمین آن در حال آماده سازی است.
بابایی ادامه داد: اجناس و قطعات مورد نیاز این واحد تهیه و بیش از 80 درصد آن ها در سایت این طرح قرار گرفته است و پیش بینی شده از زمان آغاز پروژه 24 ماهه به مرحله راه اندازی برسد، البته در نظر داریم تا پیش از آغاز فعالیت های اجرایی طرح را به بخش خصوصی واگذار کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع 60 درصد کل پروژه پتروشیمی مروارید از سوی متخصصان داخلی تامین تجهیزات شده و بسیاری از قطعات مورد نیاز آن در کشور با مهندسی معکوس تولید شده است.
مدیرعامل پتروشیمی مروارید اضافه کرد: برای ساخت این مجتمع 450 میلیارد تومان (180 میلیارد ریال و 210 میلیون یورو) هزینه شده که بخشی از آن ها فاینانس کشورهای اروپایی بوده است.
بابایی یادآور شد: این مجتمع پس از راه اندازی خط لوله اتلین غرب مازاد تولید اتیلن خود را در اختیار بهره برداران این خط می گذارد تا خوراک مورد نیاز واحد پلیمر کرمانشاه تامین شود.
نظر شما