به گزارش خبرنگار شانا، مهندس ناصرحمیداوی با اشاره به این که این تمرین روی دستگاه حفاری خشکی 91 فتح انجام شد، گفت: بخش وسیعی از کار، استانداردسازی است و یکی از این استانداردها در صنعت حفاری روش مهار فوران چاه ها در زمان حوادث احتمالی است.
وی افزود: برگزاری این مانورها می تواند ما را به سطح استانداردهای بین المللی برساند و از طرفی در مواقع خطر با توجه به آمادگی ذهنی کارکنان، کمترین آسیب را متوجه کارکنان و تجهیزات و محیط زیست کند.
حمیداوی اظهار کرد: هرگونه حادثه روی دستگاه های حفاری از سوی متخصصان بررسی و موضوع براساس مستندات در کمیته عالی ایمنی تجزیه و تحلیل و برای جلوگیری از تکرار آن راهکار مناسب اندیشیده و تصمیم گیری می شود.
رئیس اداره ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ملی حفاری ایران گفت: عمده ترین نقطه قوت هر مانور بالابردن سطح آگاهی کارکنان از خطرهای اطراف است؛ برهمین اساس سعی داریم تا علاوه بر مناطق عملیاتی مانورهای بحران را در کارگاه های پشتیبانی با توجه به نوع کار به اجرا در آوریم.
وی درباره شاخص های مورد نظر در مانورها توضیح داد: شرکت از نظر ایمنی و رعایت شاخص ها در جایگاه مناسبی قرار دارد اما باید به وضعیت کنونی قانع نباشیم و در جهت افزایش ضریب ایمنی، استانداردها، فرهنگ سازی و پیاده سازی مجموعه مقررات ایمنی که منجر به جلوگیری از هر حادثه می شود، توجه ویژه داشته باشیم.
حمیداوی افزود: براساس برنامه ریزی ها، تا پایان سال جاری نظام مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست ( HSE/Ms) در شرکت اجرایی و برنامه های آموزشی مختلف با هدف ارتقای ایمنی کارکنان به صورت کوتاه مدت، بلندمدت و حین کار با بهره گیری از استادان مجرب و کارشناسان با تجربه اجرا خواهد شد.
وی یادآور شد: براساس جدول کاری امسال 17 مانور روی دستگاه های حفاری خشکی و دریایی برگزار خواهد شد که تا کنون دو مورد آن محقق شده است.
نظر شما