به گزارش خبرنگار شانا در مناطق نفت خیز جنوب، مهندس مراد کمالی افزود: به این منظور به کارکنان شرکت از سطح مدیریت تا پایین ترین سطوح آموزش های لازم داده شده تا اجرای خط مشی های سامانه مدیریت یکپارچه را جزو وظایف مهم به حساب آورده و به بهترین شکل مدنظر قرار دهند.
وی رضایتمندی مشتری، تجهیز، توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل، حفظ محیط زیست و استفاده بهینه از منابع انرژی، بهبود مداوم فرآیندها، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت و افزایش سطح کیفی خدمات حمل و نقل را از جمله مهمترین خط مشی های تعریف شده در راستای استقرار سامانه مدیریت یکپارچه در این شرکت برشمرد.
کمالی اظهار کرد: برای تحقق این اهداف در 3 حوزه مدیریت کیفیـت، مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای و مدیریت زیست محیطی دوره های آموزشی با استفاده از استادان مجرب و توانمند برگزار شد که در نتیجه آن تمام کارکنان شرکت در نگهداری و ارتقای سامانه مدیریت یکپارچه مشارکت و همکاری دارند.
فعالیت 35 ممیز و سرممیز نگهداری سامانه مدیریت یکپارچه
مدیرعامل شرکت خدمات ترابری و پشتیبانی نفت گفت: در این ارتباط 35 نفر از کارکنان این شرکت به عنوان ممیز و سرممیز آموزش دیدند که در کنار وظایف محوله سازمانی خود کار ممیزی و سرممیزی برای نگهداشت سامانه و انطباق فعالیت ها با استانداردها را انجام می دهند.
وی افزود: وجود این افراد که شناخت صحیح از فرآیند ممیزی دارند عامل موثری در رصد کردن مشکلات و رفع ایرادها و موانع موجود در سامانه مدیریت یکپارچه بوده که نتیجه آن را در تایید گواهینامه ها از سوی شرکت صادر کننده بدون هیچگونه عدم انطباقی در اردیبهشت امسال مشاهده کردیم و این موفقیت در سطح شرکت ملی نفت ایران کم نظیر است.
فعالیت کمیته راهبری سامانه مدیریت یکپارچه در شرکت خدمات ترابری و پشتبانی نفت
کمالی با اشاره به تشکیل کمیته راهبری در این شرکت برای تامین و برآورده کردن الزامات استانداردهای سامانه مدیریت یکپارچه اظهار کرد: این کمیته متشکل از مدیرعامل، مدیران و روسای کارگروه های 9 گانه است که وظیفه سیاستگذاری، سازماندهی و نظارت بر این پروژه را در تمام سطوح شرکت بر عهده دارد.
مدیر عامل شرکت خدمات ترابری و پشتیبانی نفت توضیح داد: این کمیته با تشکیل جلسه هر 6 ماه یکبار پایش هایی که توسط کارگروه های مربوطه انجام می شود را بررسی و در خصوص اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه تصمیمات لازم را اتخاذ می کند.
وی گفت: این کارگروه ها شامل پایش، اندازه گیری و تجزیه و تحلیل داده ها، اهداف و برنامه ها، شناسایی و ارزیابی نقاط ریسک و خطر، شناسایی و ارزیابی جنبه های زیست محیطی، کالیبراسیون، کنترل مستندات، پنج اِس (5S)، ممیزی داخلی و کارگروه اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه است.
کمالی افزود: در واقع فعالیت هایی که کارگروه های 9 گانه نسبت به نحوه استقرار سامانه مدیریت یکپارچه در سطح شرکت انجام می دهند توسط کمیته راهبری بررسی و نقاط قوت و ضعف شناسایی، بررسی و تجزیه و تحلیل می شود.
مدیر عامل شرکت خدمات ترابری و پشتیبانی نفت در ادامه از استقرار نظام آراستگی محیط کار در این شرکت خبر داد و اظهار کرد: استقرار نظام آراستگی محیط کار (5S) از 2 سال پیش در سطح 9 واحد عملیاتی و تعمیراتی شرکت آغاز شد و هم اکنون مراحل پایانی آن در حال انجام است.
وی گفت: استقرار این سامانه در راستای تکمیل و ارتقای سامانه مدیریت یکپارچه و در نتیجه ارتقای فعالیت ها و خدمات شرکت است که تاثیر بسزایی برای تحقق این اهداف داشته است.
کمالی با اشاره به فعالیت های تخصصی این شرکت در پشتیبانی از برنامه های تولید در مناطق نفت خیز جنوب افزود: امیدواریم مجموعه این اقدامات بتواند بیش از پیش در بهبود فرآیندها و ارائه هر چه بهتر خدمات فنی و تخصصی به شرکت ها و واحدهای عملیاتی مناطق نفت خیز جنوب اثرگذار باشد.
نظر شما