به گزارش خبرنگار شانا در مناطق نفتخیز جنوب فرخ ناصری کریموند در توضیح بیشتر در این زمینه اظهار کرد: این مطالعات در زمینه های مختلف مدل سازی استاتیک زمینشناسی مخزن، ژئوشیمیایی، ژئومکانیکی، مدلسازی حوزه رسوبی، چینه شناسی و رسوب شناسی، زون بندی مخازن، تصحیح نقشههای ساختمانی (UGC) و تهیه مدلهای سه بعدی شکستگی است که با استفاده از نرم افزارهای پیشرفته انجام میشود.
وی افزود: انجام این مطالعات در تعدادی از میدانها از جمله گچساران، سولابدر، کارون، پرنج، رامین، بی بی حکیمه، چلینگر، قلعه نار، لالی، مارون و بالارود صورت می گیرد.
ناصری کریموند گفت: فعالیتهای مطالعاتی و عملیاتی معاونت زمین شناسی در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بر روی 45 میدان نفتی در محدوده جغرافیایی 6 استان خوزستان، بوشهر، فارس، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام تمرکز دارد.
معاون مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در زمین شناسی اظهار کرد: علاوه بر 17 میدان پیش گفته ، هم اکنون کار کنترل زمین شناسی در 30 حلقه چاههای توسعهای در حال حفاری و 22 حلقه چاههای در حال تعمیر را نیز در دست اجرا داریم.
وی افزود: این معاونت وظیفه طراحی، عملیات، کنترل و نظارت شبانه روزی چاههای توصیفی - توسعهای و تعمیری در حال حفاری مناطق نفتخیز جنوب که به طور عمده در ناحیه ای به وسعت 63 هزار کیلومتر مربع واقع شده و در برگیرنده مهمترین و غنیترین میدانهای نفتی کشور است را برعهده دارد.
ناصری کریموند با بیان این که مهمترین کاربرد دادههای زمینشناسی استفاده از آنها در تعیین محل چاهها و کنترل حفاری آنهاست که تحقق برنامههای تولید نفت و گاز به آن وابسته است، گفت: زمین شناسی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، بزرگترین سازمان زمین شناسی در سطح شرکت ملی نفت ایران محسوب می شود.
معاون مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در زمین شناسی از اجرای مطالعه زمین شناسی مخازن آسماری و بنگستان 17 میدان در گستره عملیاتی این شرکت خبر داد.
کد خبر 224061
نظر شما