به گزارش شانا، رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت، گفت: با همکاری نیروی انتظامی، پلیس راهور ناجا، همچنین وارد کنندگان خودرو و مراکز اسقاط، تا پایان آذرماه امسال، اسقاط خودروهای فرسوده به بیش از پنج برابر مدت مشابه پارسال رسیده است.
علیرضا فیض بخش، دلیل افزایش خروج خودروهای فرسوده را تغییر در فرآیند اسقاط اعلام و اظهار کرد: با اجرای مصوبه قانونی سال 1388 که به دلایل مختلف اجرا نشده بود، وارد کنندگان خودرو در تعامل با مراکز اسقاط، مصوبات مربوط را ( با توجه به جدول پیش بینی شده و میزان مصرف بنزین خودرو وارداتی) عملیاتی کرده و موظف به اسقاط خودروهای فرسوده شده اند.
وی با بیان این که بیشترین رقم اسقاط خودرو در سالهای پیش، 250 هزار دستگاه و کمترین آن 72 هزار دستگاه در یکسال بوده است، خروج بیش از 200 هزار دستگاه خودرو اسقاط در 9 ماه امسال را که در کاهش مصرف بنزین و آلودگی هوای کلانشهرها دارد، یک رکورد خواند.
فیض بخش گفت: در سالهای قبل، مبالغی از وارد کنندگان برای خروج خودروهای فرسوده دریافت می شد اما این مهم محقق نشد.
به گفته وی برای شتاب در این فرآیند، اسقاط و از رده خارج کردن خودروها برون سپاری و به وارد کنندگان و مراکز اسقاط سپرده شده است.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل،اظهار کرد: با برون سپاری طرح و اجرای مصوبه اسقاط و خروج خودروهای فرسوده، ستاد نقش نظارتی خود را ایفا می کند.
فیض بخش با بیان این که تخصیص نیافتن بودجه و منابع مالی از دیگر محاسن این طرح است،تصریح کرد:امسال منابع مالی به منظور خروج خودروهای فرسوده در نظر گرفته نشده که اقدامی قابل توجه در روند خروج خودروهای فرسوده است.
نظر شما