به گزارش خبرنگار شانا در مناطق نفتخیز جنوب، مدیر تعمیرات نیروگاه کارون 3 در این باره گفت: بخش نخست سامانه کنترل و حفاظت نیروگاه به دلیل قابلیت محدود، امکان کنترل همه پارامترهای حفاظت و فرمان از طریق یک تابلوی کنترلی را نداشت، بنابراین به دو بخش تقسیم شده بود که با قطع شدن مدار تغذیه یا هرگونه اشکال در یکی از سامانه های کنترلی، تولید انرژی متوقف می شد.
عبدالعباس پشتکوهیان افزود: برای اصلاح و بهبود و امنیت تولید کارشناسان بخش داخلی ابزار دقیق نیروگاه با نظارت شرکت نصاب اقدام به جایگزین کردن نرم افزار جدید کردند تا از این طریق امکان اتصال همه پارامترها در هر دو سامانه کنترل وجود داشته و با خارج شدن یکی از کنترل کننده ها، دیگری بتواند نقش پشتیبان را ایفا کند.
وی اظهارکرد: بخش دوم نیز سامانه انتقال و توزیع آب خنک کننده ژنراتورها و ترانسهای نیروگاه است که پیش از این توسط دو تابلوی کنترلی هدایت می شد.
مدیر تعمیرات نیروگاه کارون 3 با بیان اینکه هر یک از این تابلوها 4 واحد نیروگاه را پوشش می داد و با قطع هر یک از مدارهای تغذیه برق، نیمی از تولید انرژی نیروگاه دچار وقفه می شد، گفت: به منظور ارتقای ضریب اطمینان در امر استمرار تولید گروه ابزار دقیق با ایجاد تغییراتی توام با اضافه نمودن تجهیزات برق و ابزار دقیق در تابلوهای یاد شده از دو منبع موازی و مستقل، مدار آن را پشتیبانی کردند تا از این طریق امنیت بیش از پیش تولید در این نیروگاه فراهم شود.
نیروگاه سد کارون 3 با دارا بودن 8 واحد 250 مگاواتی و توان تولید 2 هزار مگاوات برق، یکی از مهمترین نیروگاههای برق آبی کشور محسوب می شود که در استان خوزستان احداث شده است.
نظر شما