رئیس مهندسی فرآورده های نفتی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران درباره ساخت این دستگاه به خبرنگار شانا، گفت: در جابجایی فرآورده های نفتی (بنزین، گازوییل،نفت سفید) آزمایش تقطیر از کلیدی ترین مراحل اطمینان از کیفیت به شمار می آید و دستگاه آزمایش تقطیر،وسیله دستیابی به این اطمینان است.
سید علی سید مومنی،افزود: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با داشتن 37 منطقه و 230 ناحیه، انبارهای متعددی را به منظور ذخیره سازی فرآورده های نفتی در اختیار دارد.
به گفته وی با توجه به گستره فعالیت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و جابجایی روزانه 260 میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی برای استفاده در مبادی مصرف، وجود این دستگاه (دستگاه آزمایش تقطیر اتمسفریک فرآورده)برای حصول اطمینان از کیفیت در انبارها، ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
مومنی اظهار کرد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر مهم برشمردن اقتصاد مقاومتی و گام برداشتن در این مسیر، همچنین محدویت واردات به دلیل تحریمهای بین المللی، و گرانقیمت بودن، ساخت این دستگاه با تکیه بر دانش و تخصص کارشناسان واحد مهندسی فرآورده های نفتی شرکت ملی پخش در دستور کار قرار گرفت.
وی تصریح کرد: با توجه به پیشینه مطالعاتی ده ساله در خصوص تعمیرات این دستگاه در واحد خود کفایی آزمایشگاه مرکزی شرکت ملی پخش، ساخت دستگاه آزمایش تقطیر اتمسفریک در مدت زمانی نزدیک به 45 روز بوسیله متخصصان فعال در بخش مهندسی فرآورده انجام شد.
رئیس مهندسی فرآورده های نفتی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران،هزینه ساخت این دستگاه را کمتر از 30 میلیون ریال اعلام و اظهار کرد: دستگاه با نمونه های خارجی آن از جهت کیفیت و قیمت، قابل رقابت است.
مومنی، قیمت نمونه خارجی دستگاه آزمایش تقطیر ساخته شده در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی را 250میلیون ریال اعلام و اظهار کرد: با توجه به کاربرد دائمی دستگاه آزمایش تقطیر و مستهلک شدن آن،داخلی سازی این دستگاه مانع از خروج ارز از کشور خواهد شد.
نظر شما